Befrielse



Även fast jag ej är bra på gitarr så tycker jag det känns så himla mycket bättre efter att man har spelat en stund. Livet går vidare, känns det som.  Tankarna bara vilar på en massa låttexter och noter liksom, man slipper tänka själv.

All or nothing



Your choice, my decision.

Rädd för verkligheten

Jag vill inte se, jag vill inte tänka. Jag vill inte veta, fast jo.. Jag måste se, men jag är för blind för att inse vad som händer.. fan, jag vill inte. Kan man inte koppla bort allt ont på något sätt?..


Nora hela helgen


bild från somras, "jag putar absoluuuut inte med läpparna!"
hej bitch blick?
hahah jag dör

Jag är hos min farmor och farfar i Nora just nu, jag ska faktiskt spendera hela min helg här nästan. Mamma och pappa har åkt och hälsat på min broder i Blekinge över helgen så jag ska vara här då.

Så om ni är i Nora och vill hitta på något, just call me babes!
puss :) ♥

Iphone beställd

Igår kväll beställde mamma och pappa en iphone till mig :D
jag är as glad!

Miljöarbete

Just nu har jag biologi, vi har miljöarbete. Jag försöker skriva ihop något om naturkatastofer i historien m.m. men jag kommer inte så långt.. Hoppas de går bättre nu iaf. :)
puss ♥

Den första var bättre..



Jag måste erkänna en sak, den första filmen i "Twilight-serien" var bättre! Fast den andra blev bra i slutet. :)
Robert Pattinson är snygg..
puss godnatt! ♥

Movietime

Nu är ännu en skoldag avklarad, jag har nyss bakat en jätte god kladdkaka så nu ska jag sjunka ner i min sköna fotölj och kolla på New Moon! Mums!
Puss! ♥


Jag ska till Romme!



Jag ska till Romme nästa torsdag! Det kommer faktiskt bli jätte kul! :)
Jag har åkt utför en gång tidigare, så vi får väl se hur det går hahah.
puss och godnatt ♥

Tävling

Jag har gått med i en tävling och kan vinna fint pris, varför inte testa du också? :)
klicka på länken så är du med och tävlar!

http://se.limbino.com/q04/link/o6fdg9i33v

puss ♥

When they Take It Off, Everybody Take It Off


Ke$ha - Take It Off


Ke$ha - Your Love Is My Drug


Ke$ha - Kiss N Tell

Är det bara jag som älskar Ke$ha? Hennes låtar är grymt bra! :)
Hon är grym hela hon.


damp

ÅÅÅÅÅÅÅHH! Jag är så himla sur just nu! Jag får inte träna.. Jag hade packat iordning och satt på mig allt men så säger domatt jag inte får träna? Det suger, jag va jätte sugen på att spela ju! Tänk om jag inte får spela matchen i helgen? åååååååååååh jag får damp

It's totally up to me, right?



Mitt val, mitt beslut, mitt liv, min framgång, min framtid, så snälla!
Låt mig få göra det.

Strömavbrott..

Jag har nyss haft strömavbrott, i mer i en timme.. Allting blev helt plötsligt kolsvart så vi tände ljus och eldade m.m. Det var jätte kallt i huset just då så då gick jag upp och kurade ner mig i min säng med mitt varma täcke kring mig och smsade med folk. Efter ett tag när jag smsat med alla möjliga kom jag på att jag inte hade gratis sms längre.. Från 170 kr till 15 kr.. oj, det gick fort!
Det var faktiskt lite mysigt ändå. Fast sen blev det mer dryyygt än mysigt!

Nu ska jag hoppa in i duschen, ska bli skönt att känna sig lite fräsch nu.

Jag tror faktiskt inte jag skulle kunna klara mig utan ström en dag? Utan vatten, el och värme? Man skulle inte kunna laga mat, duscha, gå på toa, eller någonting? Tur att vi har ström. :)
puss ♥

Give me


Tanum sommaren -09.

Just nu längtar jag till sommaren.. Jag vill bli brun igen, känna solens strålar mot min kropp och bada i hjummet vatten. mmmm.

Eller rättare sagt, jag längtar efter värme. Vad som helst, med värme.
puss

Visste ni att?..



..Enda sen jag var liten har jag velat vara en cheerleader. Det ser så grymt roligt ut och man blir vig och får fin kropp av det.

..Jag vill studera ett år utomlands, som utbytes student. Jag ska försöka övertala mina föräldrar till det faktiskt. Det ser jag som en stor möjlighet som man inte vill gå miste om, förstå vad kul!

..Jag älskar utländska frukter! Som t.ex annanas, mango, passionsfrukt osv. Det är godare än godis? Jag har ju "slutat" äta godis nu så nu tar jag bara en frukt om jag är godis sugen, hahah! :)


tänk dig mig som cheerleader?.. hm! :)

puss

Bio sugen


bild lånad från google.

Jag är sjukt sugen på att gå på bio! Det känns som det var hur länge som helst sen senast. Men jag vet inte vad jag vill se, men det finns väl alltid något haha. Men jag vet inte vem jag ska gå med heller..

Är det någon som vill gå på bio med lilla söta mig? :)
puss ♥

Godmorgon


bild från somras.

Godmorgon allihopa! eller nja, kanske lite sent att säga godmorgon.. Gårdags kvällen blev faktiskt väldigt bra och mysig. Först tog jag mig ett varmt och skönt bad med bubbelmassage osv, gjorde inpackningar och ansiktsmasker, rakade benen, kollade på let's dance, gjorde tacos, smsade med lite folk, fixade naglarna, kollade på film och sedan sov jag. Det var faktiskt sjukt skönt och mysigt att vara själv hemma, jag hade ju sällskap av mina cpkatter och smskontakt med folk. Det blev faktiskt en toppen kväll! :)

aj säger jag bara, en av mina katter är galen i köttfärs så när jag stod och stekte köttfärs till tacosen hoppade han på mina ben hela tiden och försökte klättra upp. haha, lilla cpkatt.. gud va damp jag fick :)
puss

Ensam hemma




Africa


Karl Wolf - Africa

Hittade en bra låt nyss, så jag var tvungen att lägga upp en på bloggen. haha.
men jag säger godnatt nu, skola imorgon!
puss ♥

Don't let it go to your head





So what if I came clean, and told you all you mean to me,
so what if I meant every word I said,
baby don't let it go to your head
So what if I write your name,
cause you're always on my brain, in a heart I paint in crimson red,
baby dont let it go to your head
Dont be getting any big ideas, let me make it clear

Just cause I cant go on,
just cause I die when ur gone, & just cause I think of you in bed, dont let it go to your head, if I looked in your eyes, one too, too many times, & memorzied every word you said, dont let it go to your head, oh oh, don't let it go to your head, oh oh

So what if I want to kiss, from your toes up to your lips, it don't mean that you have me yet, youre gonna be good out of bed, i'm the one who's in control here, let me make it clear

Just cause I cant go on, just cause I die when ur gone, just cause I think of you in bed, dont let it go to your head, if I looked in your eyes, one too, too many times, memorzied, every word you said, dont let it go to your head, dont let it go to your head, oh oh

Now you think you got me
Well im gonna get you
Now you think you can touch me
Well im gonna let you

Just cause I cant go on, just cause I die when ur gone, just cause I think of you in bed, dont let it go to ur head
Just cause I cant go on
Just cause I die when ur gone
Just cause I think of you in bed, dont let it go to your head, if I looked your eyes, one too, too many times, memorzid every word you said, dont let it go to your head, dont let it go to your head, dont let it go your head, dont let it go to your head, dont let it go to your head...

Om min diet


Bild lånad från google!

Jag började med en ny diet för en vecka sen ungefär, jag har slutat småäta massa och nu äter jag frukost. Och så ska jag börja äta mer sallad och sånt. Det roliga är att det faktiskt funkar, jag har redan börjat gå neråt.. :)
Kalla mig inte anorexia men så är det fan inte. Jag vill bara ha en fin kropp, jag tränar ju fortfarande? :)
puss ♥

Resfeber


Bild som jag har tagit i Mauritius.

Just nu sitter jag och kollar egenom massa bilder från utlandsresor.. och då blir man ju inte liiiite ressugen heller? Nej jag sitter här och tråkar sönder, så nu tänkte jag ta mig en dusch så jag blir lite fräsch och sen fixa lite på rummet.
puss på er alla :* ♥

Sommar/Vår 2010











Skor till våren



Jag hittade nyss massa snygga skor på have2have. Jag vill köpa dom i mitten, dom är perfekta till våren! Dom två skorna på sidorna tycker jag är grymt snygga, men jag vet inte om jag skulle våga köpa dom. ;)



Vad tycker ni?
Jag tycker dom är jätte snygga iaf. :)
puss ♥
 

Hemma från skolan idag.



Ja, som sagt. Jag blev hemma från skolan idag. Rösten är lite bättre nu, men man hör fortfarande inte exakt vad jag säger. Jag har fått hosta nu också! :( Hoppas det blir bättre till imorgon för jag får ju inte missa för mycket av skolan nu när det bara är en liten bit kvar av 9:an och slutbetyget!

Jag sitter här i min pyjamas och äter en liten Billy's pizza som frukost.. (fan, jag som skulle sluta med onyttigheter!?)
puss ♥

Ta mig till havet






Bilderna är från semestern -06. Då bodde vi på ett av världens lyxigaste hotell. Pimalai in my ♥

..och ta mig dit nu!! Jag vill dit nu, mer än någonsin. Snälla, nununu!
puss ♥

You makes me happy


Bild från somras, mådde så bra vid den tiden. Allting var så bra.

Jag blir så glad, ska ni veta. När jag ser att jag får komentarer på min blogg. När man får komentarer så tycker man det är roligt att blogga, att det är någon som läser den. Den är en skön känsla liksom.
Så tack till dom som komenterar, you makes me happy!

Många som läser min blogg frågar mig saker om min blogg via MSN också, men jag tycker det är bättre att fråga om saker om bloggen just här, på min blogg i en komentar.

En sak jag inte tycker om, det är om man inte förstår eller vill veta mer om en sak. Om man så kontaktar mig på något sätt, det gillas inte faktiskt. Det här är min blogg, jag skriver det jag vill och jag har mått på det. Jag skriver det som behövs skrivas, och jag skriver det för min skull. och jag berättar inte alltid allting! för vissa saker är way to personal för bloggen och dess läsare.

Ville bara få det sagt, puss ♥

Arg som in i helvete

Fy fan säger jag bara, hur fan kan du? Hur lågt kan du sjunka?! Att du har mod att göra något sånt mot mig, och mina runt om kring. Tror du att jag tycker det är kul på något sätt eller? Jävla bög jävel, ååååh!


URSÄKTA NI BEHÖVER SKA INTE LÄSA DET HÄR, JAG ÄR JÄVLIGT SUR SÅ URSÄKTA MITT SPRÅKVAL.

Ytterligare lite bilder...

.. Från Örebrocupen 2009!





OCH HÄR SNACKAR VI INTE *HOST* MYCKET SMINK! *HOST*
Usch, även jag har använt supermycket äckelsmink, usssch haha :)
Puss, nu blir de duschen ♥

Örebrocupen 2010


Darius & Finlay - Destination
Nya Örebrocupen låten? ;)

Örebrocupen 2010 kommer bli super! Jag längtar redan, jag vill att det ska bli nu! Förra årets örebrocup blev hur lyckat som helst! Övernattning på KilleVigge, glass i solen, dans med gamla låtar, utklädning, vinster, förlorade matcher, äcklig mat, shopping, världens bästa lag, EN JÄVLIGT LYCKAD CUP!

TAGGA ÖREBROCUPEN 2010!! ;D
puss ♥






; en massa bilder från örebrocupen 09!

Kommer ni ihåg den lilla Justin?

Kommer ni ihåg den där duktiga Justin, han som lade upp massa video klipp på youtube när han sjöng? Han som var så duktig på att sjunga, hans charm och hans underbara röst. Jag har inte tänk så mycket på honom sen jag såg hans videoklipp för några år sen, och nu hittar jag ett inlägg på Amir's (gaybloggaren) blogg:



Ja, ni ser ju själva. Oj, tänkte jag. Jag har ju hört hans låtar flera gånger osv, men jag har aldrig trott att det var han!
Jag "upptäckte" honom med det här klippet:



Och det här är hans kändaste låt:

Justin Bieber - One Time
Ni har väl också hört den här låten antar jag? :)
Men visste ni att det var han som sjöng?!

Jag blev faktiskt helt förvånad, haha.
Nej nu ska jag sova, vi får se om det blir skola imorgon men jag tror det.
Puss godnatt ♥

Inte bra..

Det här suger, jag har suttit vid datan i typ två timmar nu bara för att göra klart biologi arbetet som skulle vara klart för alldeles för länge sen.. Men det går inte! Jag klarar det inte, det är fööör tråkigt.. Jag kommer bara in på massa dåliga tankar som jag ej vill ha i huvudet just nu!!! usch och fy och blä
fyrkantiga ögon nästa eller?

Är det jag som har världens sötaste kusiner eller?..




Kusinerna var här en stund idag innan dom åkte tillbaka till Stockholm, vi spelade lite spel och så kollade vi även när Sverige tog hem två segrar på längskidor. Så nu åker dom hem till Stockholm igen, men snart ska vi dit till dom och hälsa på också. :)
Puss

UPDATE: Mår bättre idag än igår!

Sjuk..

I eftermiddags blev jag dålig igen.. Jag hade feber och ont i huvudet. Sen blev det bara värre, jag är sjukt svag just nu.. så blir jag alltid när jag är sjuk. Ibland när jag är sjuk blir jag så svag så jag inte ens orkar lyfta mjölkpaketet.. det här suger, verkligen

Nu blir det film,
puss ♥


When I pretend, everything is what I want it to be


Tack för de fina presenterna! ♥

Jag fick två presenter av mina kusiner och morbror idag, en födelsepresent och en julklapp. Jag fick ett super fint armband från Cocoo, jag älskar det verkligen! och så fick jag presentkort hos SF bio, 200 kronor! :) Tack så himla mycket, för två kanon bra saker! :)
Bilder kommer på sakerna :)
puss ♥

VINST MOT ASKERSUND! ♥


Lagfoto, det är nog det fulaste jag sett! HAHAHAH MEN ÄNDÅ, LOVE U

Fan, jag vaknade i natt (som jag aldrig brukar göra) och hade otroligt ont i halsen, frös och svettades på samma gång.. Så jag gick ner och tog ett glas vatten, tog tempen och gick och lade mig igen. Fan, tänkte jag då, nu kan jag säkert inte vara med på matchen.. Iaf så somnade jag om och vaknade sen av väckarklockan, jag mådde lite bättre iaf. Så jag bestämde mig att åka till matchen iaf, och se sen om jag skulle kunna vara med.

Jag fick sitta första perioden, eftersom vi hade för mycket folk. (många fick sitta ett tag) Men det var bra för min del, eftersom jag inte mådde så värst bra. Men efter ett tag blev jag pigg och taggad, lagom till andra perioden. Vi spelade as bra, helt sjukt! Vi vann med 3-2, vi ledde med 3-0 ändå till tredje perioden. Vi ägde! :)) ♥
Jag blev extra glad när jag såg att mina kusiner och min morbror från Stockholm satt på läktaren tillsammans med min mormor.
puss ♥

I LOVE MY EYES



puss och godnatt, ska upp lika tidigt imorgon som idag.. usch vilken toppen helg! ♥

Nu taggar vi!

MATCH IMORGON, KLOCKAN HALV TIO I NORAS IDROTTSHALL.
BE THERE AND JOIN US!
TAGGAAAA



Nu är det bestämt

Nu har jag bestämt mig för hur jag ska ha mitt rum, hur väggarna, golvet och taket ska se ut. Vi köpte bara tak färgen idag, vi ska köpa resten sen.

Förresten, glömde bort att säga att jag hade namnsdag igår! Felicia.


Inne i brors rum eftersom jag plockat bort mina grejer från mitt rum.

Kan man vara klantigare?

Skandal, hur klantig får man vara egentligen? När jag flytta ut mina saker ur mitt idag ställde jag data skärmen på datan och så damsuger jag bakom. Jag råkar göra så att damsugaren stöter till skärmen så den ramlar ner med ett PAAAAAANG på högtalarna.. Skada? JA! Det blev en stor repa på skärmen, men ingen större skada som "tur" va, ena högtalaren höll på att gå itu också..
I'm so sick of this..
puss ♥

Mitt i röran

Just nu håller jag på att plocka i ordning på rummet, vad som ska va kvar och inte. Gud, jag hittade jätte många gamla dagböcker m.m och då kan man ju inte låta bli att läsa dom! och då är jag fast direkt.. Vissa saker var verkligen gulliga också :')))
Nu ska vi till Örebro och köpa färg, tapet och golv!
puss ♥


Renovering av mitt rum

Imorgon efter skolan ska jag till örebro med mamma och pappa och köpa saker till mitt rum so vi ska fixa och kolla på nya möbler. I helgen ska vi börja renovera mitt rum, byta tapeter, byta golv och måla tak m.m. Sen kommer massa nya möbler inta platser i mitt rum! Nice nice.
Nej nu måste jag sova, puss på er allihopa.



Fullt upp

Det blev inget bloggande igår, hade fullt upp. Jag hade som sagt skridskor på idrotten och mina tår höll på att frysa bort! +att jag lånade skolan skridskor och dom sög? usch. Pizza på a-tiden och film inspelning efter det. Hann tyvärr inte så långt eftersom david glömde en viktig sak..
Innebandy efter det, usch va irriterad jag va. men sånt är livet, you know.
puss ♥


Jag kollade på en otroligt bra film i tisdags som hette Something New.


Isprinsessa

Imorgon har vi skridskor på idrotten, de är faktiskt kul! Fast vi kommer typ frysa ihjäl i det här vädret.. :o :)



Vet ni? Jag har faktiskt gått på konståkning när jag var mindre, jag var jätte duktig! (a) :))
puss ♥

Usch usch usch


= Tisdag

Sjukt seg skola idag, tisdagar är garanterat den segaste skoldagen! Har varit osminkad hela dagen idag, och jag brydde mig inte ens om det. Framsteg! (jag tycker inte om att vara osminkad inför folk annars, men nu äre inga problem) Annars har dagen bara rullat på, utan problem.
Puss ♥

Taio Cruz - Break Your Heart



Sjukt skön och bra låt, +att jag tycker om musikvideon, men man måste gå in på sidan för att se den.
LÄNK


Bild lånad från google!

Går i sömnen? ;o


Tankarna flyger bara runt på allting annat, eller ingenting..

Fy fan vad trött jag är.. Inte fysiskt, bara psykiskt. Det känns som att jag fortfarande sover och går i sömnen, jag är så himla borta i huvudet idag!

NU: Lite sömn, tack?!
puss och godnatt!


Ett beslut måste tas



Nu står vi alla inför ett stort val, ett val som leder till den rätta vägen in i livet. Om två veckor ska allting vara klart och bestämt, men sedan får man ändra om man vill. Men allt ska vara så svårt, att vi ska bestämma vår framtid nu? Det är näst intill omöjligt att veta vad man vill med livet nu. Jag tänker iaf som det verkar nu gå en vanlig samhälls linje, med kanske inriktning idrott. Men.. 

John Bauer - Sam, idrott?
Virginska - Sam, kanske idrott?
Eller vanlig sam på någon annan skola?
Kanske flytt någonstanns?


Det finns mycket man vill, men dock finns det inte lika mycket som är möjligt..
Vi alla bär på en dröm.
puss ♥


Glassiiiiiiiigt

Är hos Tilde, vi har gjort super *host* goda *host* pannkakor!
Nu är det dags för träning så hörs sen.
puss

DAGENS: GLASSIIIIIIIGTt

If you show me real love baby

Jag fick verkligen sova ut idag, om man räknar bort att mamma stod och skrek och ville få upp mig fast jag inte varit medveten om någonting sånt? Aja, skönt var det iaf. Det är fortfarande kallt ute, men som tur är kikar solen fram ibland. usch va tråkigt jag skriver nu :o

Tänkte ta ett bad nu, bara ta det lugnt och lyssna på skön musik, göra ansiktsmask och hårinpackning och bara komma bort från omvärlden. Senare idag blir det bara chill framför soffan, glo på någon bra film.
Puss



Even though the gods are crazy
Even though the stars are blind
If you show me real love baby
I'll show you mine

I can make you nice and naughty
Be the devil and angel too
Got a heart and soul and body
Let's see what this love can do
Baby i'm perfect for you

Blondiee


Eftersom ni alltid får se cambilder så tänkte jag bjuda på en kamera bild, dock ser jag jävligt tjock ut med det är jag inte!


Blekte slingor idag, blev nöjd med resultatet! Så nu är jag blond (a)
men måste gå nu, puss på er alla :* ♥

Svar på kommentar.



sv; Skorna är från skopunkten. Tack så mycket! :)
puss

Det här inlägget skulle läggas in vid klockan fyra, men hann inte!

Godnatt

Nu ska jag ta mig ann och sova lite, var ju trots allt hemma från skolan idag. Jag skulle inte klara av en till dag i skolan så som jag var igår.. usch nej.
Godnatt nu, puss ♥

bjuder på en modell bild bara för att Josefine ville se en till..


Keep on searching


Skillnad?




Nej inte så, men de är för att min cam är så jävla dålig! haha bättre bilder kommer. Nu blir det Let's Dance!
puss ♥

Äntligen!

Nu har jag gått och väntat i flera dagar och veckor, och nu har jag äntligen fått mina modell kort! Fast blev inte helt nöjd med resultatet.. fast jag fick 54 kort när jag egentligen skulle fått 20!! ;)
+ Att mina bruna linser som jag beställde i onsdags kom idag också! Fatta vad glad jag blev idag när jag gick ut till brevlådan och hittade två stora paket till mig! :D




Läggdags

Tänkte lägga mig i sängen och försöka sova nu, så hörs vi imorgon.
Jag är inte helt frisk heller, näst intill sjuk faktiskt.. blä

imorgon är en ny dag.
puss ♥

Hiss&diss





Glee. Tv program som sänds på tv4, har sänds där hela dagen idag! Jag har kollat på det förut några gånger, och idag när jag kom hem efter skolan satt jag som klistrad vid tv och kollade på 3 avsnitt i rad :$ Nej men de är bra!

Smyckena på www.c*******.se. Otroligt fina smycken och piercingar där, funderar på att beställa hem en därifrån nu faktiskt! Anledningen till att jag inte nämner hemsidans namn är för att alla kommer köpa därifrån då.. suck.
Blev tipsad om sidan av Therese Larsson!


Den här funderar jag starkt på att beställa hem! ♥






Navelpiercing..
Jag vet, nu dissar jag mig själv! Men ALLA verkligen, har navelpiercing nu.. Nu är det knappt så att jag tycker det är snyggt längre, för alla går ju runt med det nu. Snart finns det nästan inga kvar som inte har det, det suger.. !!! +alla jävla fjortisar som har de som inte ens passar i det också!

PUSS

Skola imorgon..



Usch, skolan börjar imorgon.. på en torsdag? Onödigt.. Alla andra skolor börjar på måndag, så varför kan inte vi också göra de? Vi går nu torsdag och fredag, helt ovärt. För en så kallad "mjukstart"..

Men nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova, det kommer inte gå.
Aja, jag får väl smsa lite innan så jag somnar tillslut.
puss godnatt ♥

You belong with me


You belong with me av Taylor Swift

Jag drogar sönder den här covern på Taylor Swift's låt You belong with me. Jag älskar hennes röst, den är bara för underbar! :)
Hon har gjort massa covers på massa låtar, och det finns inte en enda som är dålig, jag tycker lika mycket om alla. Jag kan inte sluta lyssna på henne, hon är grym!


Pokerface av Lady Gaga
Hon har gjort den här låten grym, hah. :)


Hallelujah av Jeff Buckley´



En egenskriven (och gjord) sång av henne som heter Just in Time


Duschen nu, måste göra mig fräsch :)
puss ♥

Nu är det beställt!

Nu är det fixat, så snart kommer ni få se en liiiiten förändring på mig. ;)
Gissa vad?..

INTE LÖSHÅR! :)

Gårdagen i bilder






Tack för en lyckad kväll.
puss ♥

Beställa löshår igen?


Jag vill ha långt hår ! :(
Ska beställa löshår.. men jag vet inte vilken färg jag ska ha, om jag ska färga mörkt igen eller slinga blondare?
Jag tror det blir att slinga blondare, men vilket ska jag ha dårå? :/ Aja, får se!

Vad tycker ni, löshår eller inte?
puss ♥

Lyckad kväll

Kom nyss hem från skymhyttan, tillbringade kvällen hos Jessica som fyllde 16. Grattis i efterskott. Sen sov jag och Tilde hos min mormor och morfar. Nu är vi hos mig och vet inte vad vi ska göra :(
hah puss ♥

Taggadeee




Utgång nu! haha puss ♥

Du lyser upp min dag.

Jag skiner upp, mitt ansikte blir till ett enda stort leende och jag bär ett leende på läpparna hela dagen.


Gårdagens roligaste

Jag, Josefine och Ellinor sitter och kollar på killarnas innebandyturnering i idrottshuset.
HAHAH GUD VA KUL DET VAR!

Sedan när han ska läsa upp matchens lirare säger han fel nummer.. :
Och matchens lirare är nummer 10 (blabla), tjejerna valde speciellt ut dig!

HAHAHAHHAHAH
PUSS ♥

Tillbaka efter all julmat!

Det var sjukt kul på träningen idag! Efter träningen körde jag lite styrka också, så nu är jag igång igen efter all julmat! :))



Fast det känns att jag inte har tränat idag, det va rättså tungt ibland. Men annars var det jätte lätt ibland också, haha. Men tyvärr är jag lite förkyld nu också, så kunde inte köra fullt ut ändå. Men sjukt kul var det!

Har ätit och fixar lite nu, men nu blir det duschen!
Pussas


Bild tagen för exakt 1 år sen!

Efterlängtade träning ♥

Helgen har varit kanon! Jag återkommer om de. Nu blir det Topmodel och sen träning, hörs senare ikväll!
puss

I've never felt like this before..

Stop thinking, Felicia! It's not good for you.


Favorit just nu

Klar favorit just nu, den är så himla fin.


Leona Lewis - Footprints in the sand

You walked with me
Footprints in the sand
And helped me understand
Where I’m going
You walked with me
When I was all alone
With so much I no along the way
Then I heard you say

I promise you
I’m always there
When your heart is filled with sorrow and despair
I’ll carry you
When you need a friend
You’ll find my footprints in the sand

I see my life
Flash across the sky
So many times have I
Been so afraid ooh
And just when I
Have thought I’ve lost my way

You give me strength to carry on
That’s when I heard you say

I promise you
I’m always there
When your heart is filled with sorrow and despair
I’ll carry you
When you need a friend
You’ll find my footprints in the sand

When I’m weary
Well I no you’ll be there
And I can feel you
When you say

I promise you
I’m always there
When your heart is full of sadness and despair
I’ll carry you
When you need a friend
You’ll find my footprints in the sand x 2
oooooo mmmmmmmm

2 Januari 2010



Idag ska jag vara med Tilde om de blir som vi har tänkt? Vet inte vad vi ska hitta på men nu vill jag ha en bra start på året!

Det kändes så bra, för bra.
Förlåt om jag har förstört.

See you in my dreams ♥

Nu säger jag godnatt, eller inte riktigt. Jag ska faktiskt lägga mig i min säng och läsa en bok. Känns som att det var 1000 år sen jag läste en bok frivilligt.. haha.
Puss och godnatt sötnosar. ♥


I mitt sagoland

Nu blir det badet, med massa skum, tända ljus och en bok i handen. Myspys!
puss ♥


N Y Å R S D A G E N



Vi sköt nyss lite fyrverkerier, vi va ju inte hemma igår så då fick mamma och pappa skjuta några själva. Så nu sköt vi några alla tillsammans.
Puss

Nyårslöften 2010


1. Att alltid resa mig efter att jag fallit.
2. Träna mera så jag får fin kropp!
3. Att inte falla för någon skit.
4. Att inte sitta vid datan så mycket.
5. Att alltid lita på min egna vilja.

Har ni några nyårslöften?
puss ♥

Sagoland

Så himla fin låt, jag älskar den verkligen.

Medina - Sagoland



Blond?..

Förresten.. jag såg jätte blond ut igår? :)
Funderar på att blondera mer för jag har världens utväxt!



Lite mer om nyårsafton



Lite mer om gårdagen:

Tog en tripp till örebro på dagen, hittade tyvärr ingenting. Det enda jag köpte vad lösögonfransar till kvällen, men använde dom ej. Kom hem vid fem, då jag fixade massa. Sen blev det jätte god mat, mmm. Efter maten glassade vi lite hos Ellinor, sen drog vi till festen! När vi kom dit var det rättså lugnt, sen kom det bara mer och mer folk och det blev rättså kul. Men sen kom folk och förstörde.. och sen kom polisen. Jag och Ellinor var med Hanna, Therese och Erica + några killar så vi fick stanna kvar i huset hela tiden. Polisen var där ett tag men sen gav dom sig. Ca 10 st kvar, massa chill. Klockan blev tolv och då skålade vi med champange. Resten av tiden blev hur mysig som hellst tills vi skulle hem.

Vad ska man säga? Misslyckat lyckat.
Gott nytt år. :)♥

OCH SÅKLART GLÖMDE JAG MIN KAMERA HEMMA..

GOTT NYTT ÅR! ♥




Skulle läggas upp igår när jag kom hem, ca. 02.55

RSS 2.0