This year is gonna be the best


förra nyåret i dominikanska republiken.

Nu ska jag shoppa! Eller jag ska köpa det jag hittar iaf, :)
Sen hem snabbt och duscha, raka benen, fixa håret, sminka mig osv, äta mat, förfest, fest!
JAG ÄR GRYMT TAGGAD!
puss på alla gullungar där ute!

Ojsan..



Jag ställde klockan på 10.00 idag, för jag skulle till Örebro en kortis och köpa någon snygg topp till ikväll. Men såklart är jag så lat och tänker "nej usch, de är för tidigt, ingen är ju uppe!" Så jag stannade kvar i sängen en stund till. Sen efter ett tag satt jag på datan för att kolla på busstider, och såklart ska de gå en 10.56! och den hann jag ju inte med, de hade redan varit. Nästa går 13.11... suck.

Men nu har jag fixat lite iaf, dukat och pyntat bordet till ikväll osv osv.
Ikväll blir det mat hemma, kanske lite förfest med ellinor och sedan till stan för fest! Det kommer bli bäst!

Hur ser eran nyårsafton ut? :)
puss ♥

Året som gått.


Januari.


Februari.


Mars.


April.


Maj.


Juni.


Juli.


Augusti.


November.


December.


Underbart är ordet.
puss & godnatt ♥

Hiss&diss



Tjejer/killar som vågar stå ut ur mängden. Det finns så många som så gärna till stå ut och synas på något sätt som inte vågar. Som tex har köpt en jätte frän tröja som sticker ut lite från det vanliga men som inte vågar använda de för de är annorlunda. Hiss till dom som vågar sticka ut ur mängden och va lite fräna! :)

Löshår. Jag menar, tänk vad skulle alla kändisar och modeller vara utan löshår?! Det ger möjligheter av alla slag!



Tjejer/killar som inte vågar vara sig själva bland folk/på internet osv. Fet diss.

puss ♥

Suget kommer tillbaka

Jag blev enormt sugen på att använda löshår igen.. Inte lika mycket som förut, lite lagom sådär. +att det inte ska synas! Vi får se hur det här slutar..


Dreams are comming true!

Ni vet angående fotograferingen, jag bara väntar och väntar på att få mina bilder nu! Jag ska ju som sagt få bilderna när dom har redigerat dom. Jag vill bara skicka dom till någon modell agentur och hålla på turen!

Haha, ett steg närmare drömmen..
puss!!


I got a feeling



That tomorrow is gonna be so f*cking good! :))
PUSS

Nöthalvan (hårbollen)



Haha snygguungar! Yes we know we´re hot! :'D

Ellinor kom över en stund idag, det blev planering m.m. inför morgondagen! Sen åkte jag in till Nora och träffade filmgänget och spelade in lite av filmen. Sen en stund innan jag åkte hem gick jag till idrottshuset och sköt lite på mål med några. :)
puss ♥

Kan det bli mycket bättre?

Dagen har varit fullständigt underbar! Det började med födelsedagsfirande av mamma som fyller år idag♥, sen blev jag modell fotograferad. Gud så kul det var!

Först blev jag proffs sminkad, med massa olika produkter, fick tips m.m. Sedan när det var dags för att bli fotograferad så fick jag inte bli fotograferad på det vanliga stället.. Istället för att bli fotograferad längre in i butiken där ingen såg så skulle jag bli fotograferad vid ingången, i butiksfönstret! Det var jätte mycket folk som gick förbi, eftersom det är mitt i marieberg (köpcenter). Många stannade och tittade ett bra tag, några tog kort (HAHAH), några killar som gick förbi buslisslade. Det var jätte kul rättare sagt! Vi skulle ta ca 50 kort, men det gick så bra så hon tog minst 100 kort! Under hela tiden sa hon "vad vacker du är" "snygging" "riktigt snyggt" osv, hela tiden! När vi var klara frågade hon vad jag skulle göra med bilderna, om jag skulle skicka dom till någon modell agentur eller bara ha själv. Då svarade jag "jag vet inte faktiskt", då sa hon "skicka dom till en modell agentur, dom kommer anlita dig på direkten!" Haha. Sen fick jag skriva i mitt namn, adress och nummer. Det är vanligtvis 20 st bilder som ingår, men dom sa 20, MINST till mig :))) Nu ska dom bara redigera bilderna så kommer dom hem till mig sen i en portfolie. I'M SO HAPPY!!!

Efter fotograferingen gick vi runt och shoppade lite. Själv så köpte jag nya klackskor som jag ska ha på nyår, jag älskar dom redan! 10 cm klack (lagom), rättså låga, skitsnygga!
Sen åt vi på kinaresturangen mitt i stan.


Inte världens bästa bild men men, ni ser ju hur skorna ser ut ungefär! i love them<3


På kina resturangen, trötta, glada och uppspelta efter dagen. (iaf jag HAHA!)

Godnatt inlägg



Jag vet att jag är störd.. men, i know you like it! ;)

Flera stycken (inte bara två) har faktiskt kommit fram till mig och frågat om jag har bruna ögon, haha. Jag blir faktiskt glad.. Men ska beställa bruna linser snart! :D
Godnatt, sov sött puss!

Puedo dirigir mi propia carrera ahora.


vet att jag missa lite, men CAREFACE?!

No puedo creer que tan maldito crédulo que soy. Y pensar que yo voy a todas sus palabras vacías? Las palabras que no significan nada. Usted dice lo mismo en todos, no importa quién.
Si he de ser sincero, no me importa. No es ni un ápice!
Yo más valgo, lo sabréis.
Puedo dirigir mi propia carrera ahora.

Mitt liv som Felicia Widström

Den 17:e november år 1994 föddes en liten flicka, hon var en mycket stillsam liten tjej som inte skrek så mycket och tillsist frågade pappan om det var något fel. "Nej det är absolut inget fel, hon sover" fick han till svar. Det var alltså inget fel på den lilla flickan, hon var bara lite annorlunda som inte skrek och hade sig så mycket som de andra barnen. Dagarna gick, veckorna gick, och flickan döptes, "Felicia Anna Sofia Widström". Hennes första ord var "Titta".

Familjen: Mamma Anette, Pappa Torbjörn och Storebror Tim var bosatt i en liten by, Järle. Där gick Felicia och hennes bror på dagis. Det ända Felicia kommer ihåg därifrån var att dom satt vid sina skolbänkar och ett litet barn frågade "Vad är det för mat idag, fröken?" "Spenat." Sedan sa alla i kör "Fy vad äckligt", sedan spydde en liten flicka. Den flickan var inte Felicia! Men kunde det vara så farligt med spenat?
Efter ett tag flyttade dom till en annan liten by, Lilla Mon och då bytte syskonen dagis, till "Svanen" i Nora. Där fick Felicia bra vänner, vänner som följer med henne än idag. På det dagiset fick hon sin "första kärlek" - Trolle.
HAHA

Felicia lever att helt vanligt liv, med många vänner och killar som springer omkring henne. I tidig ålder var hon väldigt fnittrig och skattade åt allting, barnen i klassen skojade med henne och sa t.ex "barn bilstol" och hon skrattade hela tiden. Så var hon, den fnittriga, busiga, lilla Felicia. Hon lyssnade mycket på Bubbles och Spice girls, dom var hennes idoler. Sedan hon var liten var hennes favorit låt "Gå och fiska" med Per Gessle.

Felicia åkte alltid buss till skolan, på bussen hade hon sin bästa vän och även granne, Ellinor. De gick båda två i samma klass, de umgicks mycket. De var ofta med två andra flickor också, Tilde och Josefine. Dom var väldigt tajta, dom planerade hur och vilka dom skulle välja när deras klass skulle splittras när dom började sjuan (man fick välja vilka man ville gå med). De bestämde: "Om du väljer Tilde, du väljer Josefine, du väljer Felicia och jag Ellinor. Då måste vi väl komma i samma klass?" "Okej, lova?" "Bra!"

Tyvärr fick man inte välja längre och alla dessa fyra tjejer kom tyvärr inte i samma klass, nästan alla splittrades förutom Tilde och Felicia. Under den här tiden förändrades Felicia, hon testade olika stilar, började skära sig och knarka.. Nej jag skoja bara! Hon testade stilar och var annorlunda. Annorlunda på ett bra sätt, inte som alla andra. Hennes första romans var under 2007.

Idag har hon sin egna lilla stil, bryr inte sig så mycket vad andra tycker. Hon är fortfarande den fnittriga, busiga, lilla tjejen och hon umgås med Josefine, Tilde och Ellinor fortfarande. Nu är hon 174 cm lång, och har drömar om sitt liv. Hon vill bli modell, flytta utomlands och skaffa karriär, redo att möta kärleken. Hon vill ta emot alla utmaningar och göra det bästa av det. Hon tycker om livet, men ibland suger det. Men just nu, lever hon bara livet.

Felicia Widström, mitt namn, mitt liv, vår framtid.
Mål är till för att nås, drömmar kan slå in.
This is just a dream, but maby dreams are coming true


Ser ni mig? :)
Under den mörka killen där uppe, i blå klänning och vit cardigan.


Vi har rest mycket, 1 gång om året. Fast förra året blev de 2 gånger.


Jag och min älskling, Smilla ♥


Klass 6 geting.


2004.


Nutid.

Har köpt presenter!

Efter bowlingen stack vi iväg till stan en sväng då jag köpte presenter till min mamma som fyller år imorgon, och även några till mig! Lite självisk får man väl vara?.. ;)



Åh, så snyggt!!! :oo :ddd
Usch jag tycker inte om att vara seriös på kort.. något som ni kanske märkt? (a)
Jag har tråkigt och jag blir inte bra på bild, usch.

Jag köpte bla ett gulligt hårband/diadem med söt rosett på. :)
puss! ♥


Ändrat... igen

Modell fotografering+sminkning 29/12 16.00.. suck.

Idag: bowling och bio.
puss ♥

Jag behöver sömn

Hur seg får man vara? Usch, nu har jag suttit här i timmar och bara drygat, sagt till mig själv "nej nu ska jag fan sova!" men vad gör jag? Precis ingenting. Jag är trött på mig själv, jag får aldrig något gjort. Jag behöver sömn!
SOVAAAAAAA I MIN SÄNG, ÅH VA SKÖNT!



imorgon smäller det, wohooo!
jag hatar att va nervös men ibland är det också bra, konstigt..
iaf, imorgon ska jag först åka och bowla, sen till marieberg på mellandagsrea och modell fotografering! Det kommer bli super kul!

nej nu måste jag banne mig sova!
godnatt, sov sött! puss ♥

Nytt i bloggen

Ny header + profilbild.
vet inte om jag ska behålla det.. vad tycker ni? :)
puss

Mitt i vinterns kyla


bild från förra året.

Det snöar förfullt utan för mig just nu, gud så härligt det är!
Visste ni att det ska bli ca. -30 på nyårsafton? Nu vet ni det iaf!
puss!

Alla känner igen mig!?



Åh, han är så snygg haha :)
Alla busschafförer känner igen mig.. Det är rätt kul för när man kommer på bussen så har dom redan knappat in koden!
Är inte busschafförer allt charmiga ibland? :'))
puss ♥

Dagens


bilden är inte tagen idag.

DAGENS VILL HA:
godis hah
DAGENS KLÄDSEL: mörka jeansleggins, vitt linne, grå kofta med pälskrage och halsduk 
DAGENS FRISYR: uppsatt i knut
DAGENS LÅT: All I ever wanted - Kelly Clarkson
DAGENS PLANER: va med tilde
DAGENS SAKNAD: sommaren 09
DAGENS DUMMASTE: - har inte gjort något dumt :D
DAGENS MISSLYCKANDE: ramla nästan vid konsum hah
DAGENS DROG: läpp salva
DAGENS KÖP: tuggummi och godis
DAGENS GODIS: special nogat (center)
DAGENS HUMÖR: glaaaaad
DAGENS CITAT: du vågar inte.. du tror att jag kommer kyssa dig!
DAGENS ROLIGASTE: johan pohan och bajs anton

I wanna know what love is...

... i want you to show me

*suck, det här suger.


I really, really don't need you




Just thinking of you


Imorgon (idag?) är en ny dag

Nu har jag nyss kollat klart på en film så nu tänker jag faktiskt gå och lägga mig!
Imorgon kommer kusinerna osv, kul!
Hoppas ni haft en bra dag sötnosar, puss ♥

Juldag blir spadag

Idag blir det att bara vila ut, ta ett bad och göra ansiktsbehandlingar osv. Riktigt skönt ska det bli!

Imorgon fortsätter julfirandet med lunch osv med kusinerna och mormor och morfar.
men nu är det bara chill som gäller!
puss på er bbys ♥


Lite mer julklappar


Den absolut bästa julklappen!!
Modell sminkning och fotografering


massa smycken


headset

+mycket mer som jag inte har kort på! :)
puss ♥

En del av julklapparna


Mysig tröja med päls krage


Bobbys hårprodukter och got2b hårspray


lite smink

mer bilder osv kommer :)!!
puss ♥

God jul mina vänner!

Bror.


hah mitt hår är inte så kort! Min min på den här bilden är inte särskilt fin så då tänker jag inte bjuda på den, heh.

God jul allihopa, jag hoppas alla har haft en helt underbar jul!
Det har iaf jag. Det här var nog den bästa julen på länge! iaf i presentväg.. hihi.

Dagen började bra, pappa fyller ju år så vi går upp tidigt och firar honom. Sedan öppnar vi paket som var i julstrumpa och äter en mysig julfrukost med julskinka. På dagen åkte vi iväg till farmor och farfar och var där enda till klockan fem. Där åt vi mat, delade ut julklappar, spelade spel och bara pladdra på. Det var kul att se att mina julklappar kunde röra så mycket, det är väldigt rörande för mig med då. Så det kom en tår eller två, men gud vad värt det var!

Sen åkte vi hem, delade ut våra egna paket och åt mat och spela buzz. Sen efter det blev det film, Miss Marsh (?). Haha sjuk film!

Jag tänkte berätta lite mer och mina presenter i ett annat inlägg.
Puss på er allihopa

Bitches

Det är ett jävla tjat på er. Tur för er att ni båda två är lika falska!

Det ska bli kul i jul

Är det bara jag som kommer ihåg den gamla låten som är sjungen av en tjej.. Den går såhär:

Det ska bli kul, kul, kul, kul i jul
och många klappar ska vi få!
Och när vi fått allt som vi önskat oss
då kommer vi att må så bra .....

? :)

Det lyssnade jag jämt på när jag va liten! :)
God jul alla! ♥♥♥

Nu står julens dörr på glänt



Kvällen den 23 december..
..och imorgon är det
julafton. Julafton, dagen som alla längtat efter, dagen som sprider glädje över hela världen, dagen som alla älskar.. Åhh, jul!

Nu är allting klart, granen är pyntad, jansons frässtelse och köttbullarna är lagade, tomtar och jul dekorationer är utspridda i huset, paketen är inslagna. Nu är det snart jul.

I eftermiddags åkte vi upp till mormor och morfar och hälsade på dom, fikade och firade. Det blir ingen vanlig jul i år, det blir lite annorlunda. Mormor och morfar åker bort, dom ska till våra kusiner i Sthlm. Därför firar vi jul med farmor och farfar i år, med dom och catarina och helge. Iaf, eftersom dom åker imorgon så passade vi på att fira julen i förväg. Så vi delade presenter och satt och småprata, myyysigt vare!

Igår sov jag hos Therese. Vi bakade kladdkaka, pratade massa och kollade på Surviving Christmas. Gud vilka julkänslor man fick av den filmen, mmm.¨

Nej nu väntar jag bara på att julen ska kliva in genom våran dörr.
Puss ♥

Julstädat



Nu har jag äntligen städat mitt rum, så nu ser det inte ut som ett bombnedslag längre! :))
usch va jobbigt de va..

Ikväll blir det nog att slagga hos Therese, vi får la se hur det blir!
Nu ska jag platta brors hår..
puss!

När mörkret faller..



Shit, nu har det redan blivit mörkt..
Förresten! Har ni sett mitt söta armband? ;) 89 kr på glitter!
puss

Hos mormor och morfar




Hejhej, nu är jag hos mormor och morfar. Vi har nyss ätit massa köttbullar, mums.
Snart ska jag dra till Nora.
puss ♥

Dagens


Dagens outfit:

röd tröja - mammas från gina tricot
grått linne - gamalt från bikbok
gråa leggins - gamla från thomas kläder

Dagens:
humör: glad!
längtan: till dagen och jul!
saknad: dominikanska
bästa: träffa tjejerna!
PUSSSS ♥

Gladare än gladast!

Just nu sitter jag här och bara ler, livet är så bra just nu!!
Igår blev det som sagt ingen julkonsert för mig eftersom jag inte kan sjunga med min dåliga hals. Istället följde jag med mamma, pappa och morfar till oskarshamn för att kolla på match och hämta hem tim. Haha, liiiiite dåliga är vi bara, vi åkte bara 7 mil åt fel håll! usch usch, satt i bilen i 10 timmar igår.. Men det va väl värt de. Nu är Tim äntligen här i hemtrakten.

Nej men nu ska jag slänga mig i duschen och sen äta mat hos mormor och morfar. Senare idag blir det att fira jul med älsklingarna!
HAPPYYYYYYYY KISSES ♥

Just nu:




Usch, nu har jag riktigt tråkigt.. Jag vet inte vad jag ska göra, jag ruttnar snart bort av tråkhet. Nu sitter jag och äter av mina och Ellis mongo stora lussebullar, fyfan va gott de är.. (a)
Jag ska väl snart sova, så jag orkar med morgondagen.. :)
Jag längtar faktiskt till min bror kommer hem!

puss på er alla! :* ♥

Ändrade planer..

Imorgon är det julkonsert, men min hals funkar inte alls så jag har faktiskt sagt ifrån att jag står över. Istället ska jag följa med mamma och pappa och hämta tim och kolla på hans hockeymatch.
puss ♥


Bild från talangen.

Julklapps shopping



Idag var jag, mamma och pappa på marieberg och köpte julklappar. Men jag säger bara en sak.. VADÅ MYCKET FOLK?! :o julstress..

Jag köpte paket till:
Pappa (som också fyller år på julafton): vit skjorta och röd slips
Mamma: vit halsduk
Bror: avslöjar inte!
Vänner: avslöjar inte!

puss ♥


Minnesvärd stund


Jag lånar Ellinors bild, jag får bilderna senare!

Igår bestämde vi oss för att fira jullovet med en bra start. Fyra tjejer träffades och åkte ut till skogen där vi sjöng singstar, spelade spel, bakade julgodis, åkte tillbaka till stan och kollade på innebandy, tillbaka till skogen igen, frysa ihjäl, spela ännu mer spel, dansa, komma på låt, pratade hela natten. Det blev inte så mycket sömn denna natt, men det var absolut värt det!
puss!

Freedom!

Yeeeeeees! Nu är det äntligen jul lov!
Gud så jag har längtat.. Juluppvisningen gick rättså bra, kunde gått mycket mycket bättre! Men men, som sagt. Jag har ju inte tränat gymnastik på två år så ni kan inte begära så mycket av mig. Fast jag måste erkänna att det var väldigt pinsamt, hah. Jag landade på rumpan på handvolt-frivolten och så missade jag ett hopp + att jag hoppa en gång även fast jag fick tån på fjädern.. inte bra. usch! Men ändå, jag är rättså nöjd. men usch
i alla fall.. NU ÄR DET LOV!!!


Trött som fan



usch jag har vart trött hela dagen.. +att jag har världens påsar under ögonen! inte bra..

Jag har knappt sovit bra på två veckor, om inte mer?
godnatt

Bilder från sjuan

Jag hittade lite gamla bilder när jag letade på den där "gymnast bilden".
Gud vad jag saknar dom gamla tiderna.
Åhh, jag älskar min klass! Jag kan inte fatta att vi redan har gått tre år tillsammans? Jag kommer näst intill dö när vi slutar, iaf gråta som fan! Nu när vi känner varandra som bäst ska vi splittras..





Då var jag blond, haha. Gud vad jag förändras, tycker inte ni?

Bild från sjuan, 07-08


Bild från åttan, 08-09


Bild från nian, 09
inte ny bild, men jag tar aldrig foton på mig själv längre.. :s

Ser ni skillnad? :)
Jag ser as mycket skillnad iaf, men ni kanske inte ser/sett mig varje dag. Jag har ändrats mycket över huvudtaget..

nu måste jag sova! puss ♥

Gymnastik..



Imorgon är det julavslutning på skolan, och som vanligt ska några gymnaster visa upp sig. Eftersom våran förra gymnastikgrupp lades ner bestämde vi att vi alla gamla gymnaster skulle träffas igen och träna. Så nu har vi tränat några gånger och vi ska vara med på julavslutningen. +att två eller tre? lärare ska vara med oss, jätte kul!

Vi tränade mycket idag, och gud vad kul det var. Även fast jag har en viss rädsla för vissa saker, men jag övervann mina rädslor ändå. Jag är rättså känslig för såna saker, eller jag är rätt känslig för mycket.. hah

Jag kommer ihåg i sjuan då jag älskade gymnastik, jag sa alltid att "gymnastiken var mitt liv". Men sedan efter ett tag när vi bytit tränare flera gånger tröttnade jag, och lade av..

Så som sagt, imorgon kommer alla (nästan?) gamla gymnaster vara med på julavslutningen! Jätte kul! :D
puss ♥

Dina ord är tomma

Jag förstår mig inte på er.. Jag har ingen längre känns det som, fast ändå har jag det. Ska man tro på alla de ord som far ut ur allas munnar som t.ex "hoppar du, hoppar jag" eller "utan dig, ingen mig" osv? Nej. Det är bara skit snack ska ni veta. Nu kommer ni säkert fråga "oh, är det mig du menar? eh..". Tänk efter själv, finns du där för mig? Vart finns jag, i ditt hjärta eller bara på andra sidan av rummet?. 
Jag säger bara en sak: jag är värd mycket, mycket bättre. usch

Snön faller vit på marken

Snön faller vit på marken,
stegen knastrar när vi går.
Hoppas vi får en vit jul i år!


Min egna dikt faktiskt, hihi.



Suddiga mobilkamera bilder, i know.
Men det får faktiskt duga.
puss ♥

"Svar på tal"

En del har faktiskt frågat mig:

Svar: Jag vill inte vara fast vid en stil, det är därför jag provar andra stilar ibland. Och jag tyckte faktiskt också om den stilen, men jag vill variera mig lite. Angående mina läppar har jag lite problem med dom. Dom blir helt frasiga och torra ibland, därför använder jag inte läppstift nu. Jag hoppas dom bättrar sig!


I nuläget.
Jag kan inte påstå att jag ingår i någon sådär "stil" vad som gäller mitt utseende, t.ex fjortis stil m.m. Jag har på mig det jag tycker är bekvämt och jag sminkar mig väldigt enkelt (foundation, rouge ibland, mascara).




Med mittbena. Jag gillar det, hah. Jag tror jag ska ha så imorgon faktiskt.
why not liksom? :)

puss

Tisdagsmys


ej seriös bild, så ni vet hahh
blir ej bra på bild idag.


Bara för att jag är lite mull idag som köper hem choklad, godis och en flaska julmust?
Någon gång måste man ju få gotta till det för sig själv!
puss

9bäst



Finns det någon som inte kommer gråta när vi slutar?..
Vi är allt underbara! ♥


En sista bild för idag



HEMSK BILD MEN VADÅ, HAHA FYFAN VAD JAG SAKNAR STEP UP:EN!!!
PUSSSSS ♥

Längtan kommer tillbaka














Snart 1 år sen!
På onsdag faktiskt.. En kompis till mig åker dit nu, exakt samma datum och kommer tillbaka på samma datum också. Fast hon ska inte bo på samma hotell men ändå, hah :))
puss godnatt

Luciakonsert




Här är två bilder från lucia konserten. Mamma och pappa filmade lite, så det blev inte så mycket kort. +att minnet blev fullt och en jävla kille stod i vägen hela tiden.. hah!
Kul var det iaf. Innan konserten var det dags för min och ellinors årliga tradition, julbakning!
Hoppas ni också hade en trevlig lucia!
puss

ssssssss - måndag!


Ante testade min morgonrock som jag gjorde klar på syslöjden idag. Snyggt! ;) hah

Idag är det måndag, vilket innebär alla lektioner på S. hah.. Dagen har vart sjukt seg, men samtidigt har den gort fort?.. Efter skolan var jag kvar med David och Ante, det var faktiskt kul!

Jag var med på innebandyträningen idag, det var länge sen.. Men det gick väl sådär. På onsdag är det dags för träningsmatch mot ingelas tanter igen, kl 19.15 i idrottshuset! be there..
puss ♥

Jag ♥ Rosor




Det var lucia konsert idag, bilder kommer!
Jag fick en vacker vit ros och ett jätte fint och gulligt halsband. tack!
godnatt nu va, hahh. puss ♥

Talangen 09

Usch det blev inte lyckat alls. Vi blev osams till och från och sen sumpade vi allt, hahah. Vi sa att vi skulle dit och ha kul vad som än hände, men så blev de så att dom blev jätte seriösa och stirriga ändå.
Usch usch usch, vi va inte bra alls... Men det gäller att gå vidare, vi gjorde det ju som en kul grej liksom? :))
Det kommer videoklipp med våran framträdande snart..
puss godnatt ♥


Vinnarna av talangen 09




Trött, ont i benen och huvudet

Det sammanfattar min dag.. HAHA nej nu låter jag helt negatív men det är jag inte! Jag har haft jätte kul idag, vi har lussat på många ställen och fått mycket beröm. +våran busschafför är bäst!! :DD
Bilder kommer senare någon gång.
nu måste jag sova så jag överlever imorgon också :)))
hahah, godnatt sötisar! ♥

Snyggast i stan!?


I am flying




Erik vann idol!
Fatta vad glad jag är, ååh! Han är så himla bra, och hans röst är helt jävla underbar. Och bara snacka om att jag är förälskad i vinnarlåten!!
Nu flyger jag fram på moln, jag är glad hihi!
PUSSSSSSSS ♥


Nu: sova!!!

Nu ska jag sova för imorgon ska jag upp jätte tidigt! Jag ska vara i Nora halv sju på morgonen och sen är jag inte klar med lussandet förens halv nio på kvällen någon gång.. Men, det ska bli kul!
pusshej godnatt. ♥

Fixat fixat fixat?..

Lucia klänningen är struken, talangen klänningen är struken, sminket framplockat, jag är duschad och fräsch, kläderna är framplockade och nu ska jag borsta tänderna!

Förresten! I tisdags kväll efter örebro med brudarna satt jag mig och gjorde klart ALLA inlämnings uppgifter.. Så nu är allting klart, jag lämnade in allt på onsdagen där efter!
GUD VAD DUKTIG JAG ÄR, NU FÅR JAG MITT BETYG I SVENSKA ÄNDÅ ♥
JAG ÄLSKAR LÄRAREEEEEEEEE
not


Äntligen!


Seriös? No way hah!
och förresten! bilden är inte till för att mjukisdressen ska visas. Som ni ser är det bara en skoj bild!

Idag äntligen kom mitt paket hem. Det innehöll min älskade mjukisdress (älskar den redan!), en mjukiströja/jacka och en cardigan.
Jag har väntat på det här paketet hur länge som hellst verkligen och nu är det här, jippie! jag är glad, hih!
puss!

i love my guitar




Jag har nyss fått tillbaka min gitarr, morfar har stämt den åt mig. Jag har bara lärt mig några accord, men jag har lärt mig spela en låt iaf.
Träning ger färdighet!
+att det är väldigt kul, i love it!
godnatt

☻☺

Äntligen klar med So/svenska arbetet!
puss

ps! Rasmus lärde mig göra smileisar... ds.


Ändade planer

Det blev ingen shopping igår, det får bli idag istället. Men istället för att åka till Örebro igår stannade jag i stan och tränade till talangen med tjejerna. Men idag blir det shopping, jag ska köpa klänning och skor!
PUSS BBYS

Imorgon: Skola, shopping!


Imorgon efter skolan ska jag och tjejerna åka in till Örebro och shoppa lite stuff vi ska ha på talangen m.m.
Det kommer bli toppen!
Nej nu har jag pluggat massa, så nu orkar jag inget mer..
Godnatt, puss! ♥

Love love love ..



But if I let you go
I will never know
What my life would be
Holding you close to me
Will I ever see
You smiling back at me
How will I know?
If I let you go ...
puss ♥

What about now



Kärlek säger jag bara, i love this song.
nu drar jag in till nora!
pusshej ♥

Noras lucia 2009 är...


... Jasmine Hellander.
grattis!

klart man blev besviken men haha. aja, puss ♥

Lucia lottning imorgon



Lottning imorgon, kyrkvallen kl 12.00! Kom och kolla!
puss godnatt ♥


Fan..

Min favorit i idol åkte ut idag, Tove, en helt underbart bra tjej. Hon sjunger som en liten ängel. Hoppas det går bra för henne nu iaf :)
Jag hade gärna velat sett henne och Erik i gloden, men men.. jävla calle


Vissa säger faktiskt att vi är lite lika? hah, kan det stämma?


Innebandy nu då,

Nu är jag trött på det här, nu blir det innebandy!
puss på er! :* ♥


Usch ja, mitt skolfoto i år.. bjuder som fan på bilden!

Bilder från idrotten (bjuder!!)




PUSSSSSS

Älskar vädret!


Bästis på bild!

Det är jätte fint väder ute, and i love it!
Det är is kallt verkligen, solen skiner, frost ligger på marken och allt är perfekt! Inget regn eller snö heller! (y)
Och nu på kvällen är det jätte stor fullmåne.
puss!

VART ÄR HAN?

VART FAN ÄR HAN NU DÅ, JÄVLA SKIT JAG HITTAR HONOM INTE!!
TÄNK OM HAN TYP BRUTIT ALLA BEN? :OOOO

NERKISSAD :(

USCH USCH USCH USCH! JÄVLA KORVEN!!!

Min katt har blivit rakad idag, och för att raka honom så fick han lugnande. Nu när vi är hemma så är han halt "lam", han kan knappt gå osv. Och han va jätte gullig ett tag! Helt mysig oså, han ser ut som ett Lejon. Jag funderar på att döpa om honom till Simba istället för Simon? :)

Men SEN, iaf.. Då när han va som gulligast och vi tog kort, haha. Då efter ett stund börjar han kissa på mig!! Jag sprang med honom in på toaletten och så var det kiss över hela mitt rum och badrummet...
KUL?!?!? NEJ USCHHHHHHHH!


So/Svenska arbete

Sitter i datasalen nu, andra lektionen i rad.
NU SLUTAR VI OCH NU SKA JVI TRÄNA INFÖR TALANGEN!
PUSS

RSS 2.0