Bye bye.



Kommer inte blogga mer nu på semestern, ska hålla mig ifrån datorn så ni får chansen att sakna mig lite.
LOVE F.

Beautiful day









Utgång nu!


Blondie...

Känner mig lite extra fin ikväll faktiskt. Idag firar jag 2 månader tillsammans med min Sebastian, men tyvärr är jag på andra sidan jorden och kan ej träffa honom. Därför ska jag skicka iväg en "Lucky Ballon" idag, som ger tur osvosv! Hoppas de funkar och ger oss tur i vårat förhållande, hihi. Gjorde det för någon kväll sen också, jätte häftigt är det! Tar nog kort på de ikväll, så håll utkik. Självklart kommer det även en massa andra bilder också! Strandbilder, utflyktsbilder, kvällsbilder osvosv.

Var iväg på en utflykt idag. Snorkeling Tour.
Väldigt fräsch service, var ensamma vi 4 i en longtail-båt åkandes runt till olika öar. Helt perfekt dag!


Nu kom mamma och pappa in till mitt och Tims rum med några kycklingspett. Awesome! Nu blir de middag och annat skoj.
LOVE

Fresch





Chill dag! Jag som aldrig läser en enda skitbok har börjat läsa en som jag hittade här på hotellet, vilket visade sig vara riktigt bra... Vad är det som händer egentligen? Oh-no. Haha.

Mitt på dagen fick jag fransk mannikyr och predikyr. Riktigt snyggt blev det. Fransk mannikyr på fingernaglarna och pärlemor-färgade tånaglar. Fresch.

Avslutade dagen med volleyboll i solnedgången med en massa goa gubbar. Däremot måste jag medge att jag verkligen suger på volleyboll, hahah!!

Sängläge nu.
LOVE F.

Off to the beach!


Älskar min stora, bruna hatt!

Dagen kunde nästan inte börja bättre! Jätte god frukost, till och med sushi! Jag har inte bestämt mig än för om jag gillar det eller inte... Hm. Sedan när jag kom tillbaka till hotellrummet chattade jag med min älskling en stund och nu bär det av mot stranden. Gott!

Idag blir det nog mannikyr och predikyr för min del. Gillar läget!
LOVE

Some love from thailand





Taggad b-rud steg ut på stranden idag! Vilket resulterade till 2 timmars sömn i en solstol, som ytterligare resulterade till solblåsor på näsan! YES, LOVE IT! fuck-no.

Tog inga strandbilder idag, eftersom jag var så otroligt trött. Undrar varför? Allt är ju helt perfekt! Vi bor på de lyxigaste hotellet, åker golfbilar fram och tillbaka från hotellrummena, vi badar i kristallklart vatten och går runt på en kritvit sandstrand. Vad är felet? Sängen.

Det är ju för i helvete som att ligga på sten. Vad i helvete? När man bor på ett sådant fint hotell borde det ju iaf finnas bra sängar? Men fuck-no. Men man ska inte klaga! Jag har allt jag vill ha, jag är den lyckligaste människan i världen!

Gjorde även ansiktsbehandling idag, riktigt himmelskt skönt. Tog en lite exklusivare behandling som skulle vara bra för huden, hoppas det lönar sig. Det var helt klart värt det!

Avslutade kvällen på samma sätt som igår. Vi åt på en mysig resturang, idag på en resturang då man satt på en filt på stranden vid ett litet bord på små dynor. Efter maten besökte vi vår "favvo"-bar och tog ett par drinkar och kollade på den stjärnklara himlen, samtidigt som vi kollade på eld-show. Livets liv, jag klagar inte alls!

LOVE YOU ALL
GOODNIGHT!

I landet som alltid ler - THAILAND



Koh Lipe - Ett utav världens allra vackraste ställen. Så pass vit sandstrand som det är, ingenting kan matcha det. Det korallklara turkåsa havet, det finns inget vackrare. Mysiga små resturanger och barer längs stranderna, med hur god mat som helst.

Jag har det helt underbart här i Thailand. Det är ett enda stort paradis. Det är helt fucking perfect. Förutom 1 sak, min otroliga saknad efter min pojkvän. Men det får vänta, väntan och längtan är bra! ...Men smärtfullt.

Bilden är tagen idag. Helt underbart! Laddar upp fler bilder någon annan dag, har gratis internet på det här hotellet som jag är på just nu. NI SKA BARA SE, vilket hotell det är! Jag dog lite när jag kom hit till detta paradis. Mer om detta senare!
16 & PREGNANT. Eller? Haha, skämt o sido. Alla får väl en liten knöl på magen när dom sitter? Jag är inte mullig/tjock eller något om ni tror de. :) Faktum att jag var superkissnödig när bilden togs, haha!

LOVE! /F.

Taking some days off




Tar en liten paus från bloggandet och glider in i paradiset.
LATER!

A LOT OF LOVE, F.

Ta tag i situationen

Har nyss pluggat som in i helvete, har skickat in 2 uppgifter och lite till. Nu är jag på g, jag har fixa resten senare. Nu ska jag iaf hoppa in i duschen en snabbis och fixa lite inför kvällen. Ska till pojkvännen min, vi ska fira alla hjärtans dag lite i förväg och lite annat. Sover där inatt. Imorgon är den stora dagen. Många känslor på samma gång.
LOVE

Bäst just nu


Jennifer Lopez feat. Pitbull - On The Floor

Some of my thoughts right now



Ligger i sängen
och trängs med 2 feta katter i min überlilla säng. Okej, inte så feta. Har nyss kommit på att jag vet hur jag gör den ena kåt, det är därför hon är så kär i mig... Haha.

Tänker på min pojkvän, har inte hört något från honom idag! Försökte ringa honom nyss men ingen svarar. Ville höra hans röst innan jag skulle sova, men de verkar inte som de blir så tyvärr.

Har kollat på en bra film ikväll med mamma, åt lite haloumi ost till kvällsmat också.

Fick jätte dåligt samvete när jag gick hem från bussen idag. Fick skuldkänslor för att jag ätit så mycket mat idag så jag sprang hela vägen hem. Blev så 2 gånger idag. Jag är nog rätt skum endå.

Jag borde börja träna igen.. Jag dansar ju, men det känns inte som att det ger så mycket, för just konditionen osv. Jag blir inte lika slut som jag brukar bli när jag tränar om jag säger så. Jag tycker om att ta ut mig till max, men jag tar knappt ut mig till hälften på dansen. Ska satsa på att få tillbaka min kondition och börja löpträna igen. Tagga beach 2011!...?

Jag börjar bli trött nu, kanske dags att sova så man orkar med morgondagen. Många saker som händer då!
GOODNIGHT!
A LOT OF LOVE, F.

En riktig goding


Happy ending, or what do we say about it?





Skulle på bio med två av mina närmsta vänner ikväll, men det slutade med en fika med en utav dom istället. Crepes med nutella, chokladsås, glass och en massa annat gott! Till det blev det en cappuccino after eight. Man kan ju undra hur det blev så, men det är en annan sak. Fuck u, du vet vem du är!!!! Cp.
LOVE

Boring shit - 100000 saker att stå i


Beautiful love between brothers and sisters.

Det känns som att min blogg är jävligt tråkig just nu, jag erkänner. Usch och fy!

Jag, en liten tjej med all tid i världen, har plötsligt börjat få ont om tid. Illa!

Det är mycket att stå i nu... Säga farväl till alla mina goa och kära vänner och inte minst min älskade pojkvän, praktik (sista praktikdagen imorgon!), packa, PLUGGA! Varför i helvete pluggar du inte för Felicia?!
10000000 saker att stå i, orkar inte ens ta upp allt för då blir min blogg ännu tråkigare!

Tycker du min blogg tråkar sönder eller håller jag den uppe hyfsat bra endå?
LOVE


Work work work

Hemma från den näst sista praktikdagen! Det har varit chill, fast med väldigt mycket folk ett tag. Men det är då det är roligast, när det finns saker att göra. Ska snart ge mig iväg mot bussen. Ska träffa Sebastian hela kvällen, kommer inte vilja åka därifrån! Oj shit, måste skynda!
LOVE

Imorgon är en ny dag

Imorgon är jag troligtvis mycket bättre, till och med så att jag kan ta mig iväg till praktiken och sedan mysa lite med min älskling efter det! Livet leker!
GOODNIGHT MY LOVERS

Beautiful winter day in February



Har tagit en lång och skön promenad med mamma idag, riktigt skönt må jag säga. Gott att få lite frisk luft, ja!
LOVE

Ready


No make-up girl.

Har slingat håret, resultatet blev hyfsat bra, bortsett från litelitelite kopparfärg som tränger igenom ibland... Aja, det blir ju iaf bättre i Thailandet sen! Annars så. På bilden ovan ser det ju otroligt kopparfärgat ut, men så farligt är det faktiskt inte! Det är redigeringens fel att det ser ut så, hihi.
LOVE

Beautiful day

Hemma idag igen. Var ute och gick med mamma i det fina värdet en stund innan hon stack iväg för att jobba. Just nu sitter jag uppe hos mormor och morfar, har nyss slingat håret på mormor och jag själv fick några slingor jag med. Perfekt till senare, då håret kommer bli solblekt också. Go blondie!
LOVE


Awesome.



Min pojkvän visade mig det här klippet för någon vecka sen, awesome säger jag bara!
LOVE

När jag hör såna här låtar...

Blir jag så otroligt myssugen.
LOVE


Enrique Iglesias - Hero

Extreme home makeover

Att dom alltid ska göra att man börjar gråta, dom berör så otroligt mycket. Jag tror jag inte har kollat på det här programmet utan att gråta någon gång.

Sitter vid tvn med alla mina vänner; bullar, vitamindrycker, frukt, grönt citron te, halstabletter, osvosv. Snart börjar ett gammalt top model program.
LOVE


Sjuklingen.

Så jävla lurad...

Var så sjukt glass sugen! Öppnade frysen och hittade ett stort glasspaket, jag blev helt överlycklig!



Men sen öppnade jag det.......



FUCK EVERYTHING.....

Men sen hittade jag en hel frysbox, med endast:



BULLAR! Med kräm i också, BÄST!

+



En riktig vitaminkur.

LOVE

Fan då..

Blir att stanna hemma från praktiken idag, jag kan ju inte gå dit och vara sjuk och smitta ner kunderna, eller maten. Ska alldeles snart ringa och sjukanmäla mig och sen ska jag sova.
LATER

Beställt taxfree-produkter!






Lite utav varorna som jag beställde! Underbart, inte alls långt kvar nu.
LOVE

FUCK NO...



Stannar hemma från dansen idag, vill fan inte bli mer sjuk... Mår som ett anus. Gömmer mig under en filt i soffan med en massa vitamin kurar.
Kommer troligen stanna hemma från praktiken imorgon...
LATER


In the club

Danny Saucedo - In the club (Melodifestivalen 2011)

Jag kollade inte på melodifestivalen i lördags, men min "man" var med. Kollade på det nyss på ett skitklipp på youtube. Självklart gick han vidare också, wihoo.
LOVE

All of the lights



Lördagskvällen blev inte så superbra, de va inte så kul som jag trodde det skulle bli. Stack iväg på fest med 2 av mina vänner! Var lite småsegt, om man säger så. Däremot gårdagen blev superbra. Träffade min älskling och spenderade min natt där tillsammans med honom. Vi åt Ben & Jerrys framför Solsidan och bara hade det mysigt. Åh, kommer sakna den pojken så otroligt mycket när jag åker till Thailand, så jag måste passa på att träffa honom extra mycket nu.

FUCK NO, jag har blivit förkyld! Det smällde till inatt och jag blev torr i halsen, täppt i näsan och fick hosta... Fan då, inte precis rätt tillfälle att bli sjuk.
LOVE

Duschen nästa



Känner mig ofräsch, bäst jag hoppar in i duschen innan jag påbörjar kvällens trevligheter!
LOVE

Crazy night





Helt galen kväll/natt. Sjukt. Men vi tar nya tag.
LOVE

Getting ready

Sminkar mig och fixar håret. Snart bär det av mot NORA!
LOVE

Would you hold it against me?




Ikväll blir det tjejkväll och en massa mys. Jag, Louise och Mikaela ensamma i ett hus i den lilla stan Nora. Hur ska detta sluta mån tro? Haha. På menyn står det: Pizza, film, godis och kanske gå ut på stan en sväng och kolla läget.
LOVE

Vill ni se den "riktiga" bilden då jag går "hela vägen"?


Nobody's perfect

Fyfan vad klumpig jag är, känner jag. Inte min dag idag alltså... Har tappat glas och allting, inget vill min väg. Känns lite värdelöst.

Kvällen blev superbra däremot. Den spenderades på Gustavsvik med Therese, Magnus, Simon och några fler. Riktigt kul! Lär göras om.
Är dödstrött just nu, så sängen kallar mitt namn.
LOVE F.


YES!

Fick sluta tidigare, så nu sticker jag och Louise upp på stan en sväng! CIAO BITCHES

08:05 GOODMORNING


Sleepy



Dålig uppdatering, i know. Stå ut!
Sov ut riktigt idag, sedan åkte jag till mina älskade morföräldrar och fick mat där. Idag har jag faktiskt pluggat också! Jag började praktiken 16, så jag passade på med mormor och morfars hjälp till hands.  Fick sluta tidigare än vad jag egentligen skulle, så jag gick till min pojk en stund på kvällskvisten. Myspys!
SLEEPTIME NOW, SPANISH LESSION TOMORROW AT 08:15 AM.
GOODNIGHT

Good work, Felicia!


RSS 2.0