FRÅGESTUND!



Jag tänkte ha en frågestund! Eftersom jag inte bloggar så mycket längre så har ni ju säkert massa funderingar och frågor.. Ni kan fråga mig vad som helst, för jag kommer att svara på absolut allting! Så var inte fega nu, bara fråga på.

Minst en fråga per läsare, de borde ni klara av? :)
puss på er alla. ♥

Sammanfattning av lördagskvällen


HEEELG ♥

Nu!

Dryg lektion..

Har teknik i datasalen, drygt.. Slutar klockan 13.55 idag, annars slutar jag 12.05 på fredagar!
Yes, idag är det fredag = helg! Jag har inga speciella planer får helgen utom matchen på söndag, då vi möter kumla i nora klockan 15.00..

Öppen för förslag liksom? :)

Noras Lucia 2009
















En del jätte hemska bilder men man måste ju bjuda.. ;)
puss godnatt. ♥

Nothin' on you



I'm so sick of myself right now.. Jag är så himla glömsk! Det är grymt mycket just nu med både skolan och fridtiden så jag glömmer bort alltihop istället. Som t.ex igår, då skulle jag på ett möte med alla lucia tjejerna, men SÅKLART glömmer jag det med.. Åh, varför är det så mycket just nu?

Nu är det bara att ta det lugnt ett litet tag, lyssnar på bra music och försöker slappna av.. Focus nu, Felicia! Förstör inte det här nu.


Favoritlåten, helt klart. ♥

Filmkväll med tjejerna

Snart ska jag kila iväg till Ellinor där jag ska träffa henne och Tilde och Jossan. Vi hoppas på en lyckad kväll!


Volleyboll turneringen 2010

Gud vad längesen det var sen jag bloggade... Har iaf so, har haft både nationella i engenska idag och i svenska.
Bilder från igår!
Snart slutar jag och sen är jag ledig eftersom vi är lediga imorgon! Det gillas enormt mycket! Ikv'll blir det nog filmkväll med några tjejer.
Puss ♥



9B ♥
Tildes bilder.


Beställt



Har nyss beställt hem lite kläder och lite stuff.
Jag har tyvärr inte hunnit blogga om Stockholm, Melodifestivalen, Shoppingen och Kulturnatten än men det kommer ett inlägg om det imorgon förhoppningsvis! Det har iaf varit en toppen helg, det hade inte kunnat bli bättre! Eller jo, helt fel låt vann melodifestivalen!.. men men.
Imorgon är det volleyboll turnering som gäller med skolan, wohooo 9B!
godnatt ♥

Bussen

Sitter på bussen nu, är på väg till skolan. Och idag ska vi som sagt dansa hela dagen, vi ska lära oss en helt ny dans. Det ser jag fram emot! Efter skolan måste jag packa ihop allt som ska med till stockholm, och det är mycket eftersom jag inte ska hem efter skolan på fredag och jag kommer inte hem innan kulturnatten heller, så det blir en del jag måste tänka. Jag är gryyyyymt taggad till helgen! :D puss <3

"Stad i världen"

Har svenska i datasalen just nu, vi har ett arbete om en "stad i världen". Jag har valt Staden Bilbao, som ligger i norra Spanien. Det är lite segt, men det går bra!

Inte lång tid kvar nu.. Snart är det matte, sen mat.. och efter det har vi frågetecken på idrott så det kanske är inställt, men vi hoppas på vikarie eftersom vi vill spela volleyboll! Vi har ju volleyboll turnering på måndag, och vi satsar såklart på att vinna i år igen. (Vi har vunnit allt hitills! nästan iaf) Och efter idrotten har vi klassråd, och sen dans! Okej, det låter som rättså mycket, men det går sjukt fort iaf. :)
Ha det bra!
puss ♥


Packat och klart! nästan..

Nu är bussbiljetterna bokade och betalade så nu är det bara några dagars väntan, skönt! Men till dess är det fullt upp.. Jag var i skolan idag! Febern är borta och jag mår bättre, tummen upp! Jag hade som sagt spanska prov idag och det gick toppen, och sedan efter skolan var det dans, super bra! Imorgon - dans på a-tiden, sen hem och slappa. Torsdag - dans från morgon till kväll (nästan, haha. nej bara hela skoldagen), sen PACKA! Fredag - dans skoldagen ut, åka hem, hämta packning och sedan bär det iväg mot Stockholm!

Jag är så otroligt taggad, det här kommer bli hur lyckat som helst!


Vi är taggade! Är du? ;)

Lite bättre.

Just nu mår jag lite bättre, har fortfarande lite feber men jag tror det är på bättringsvägen. Vi får se om det blir skola imorgon, tvek på det.. Men det beror helt på hur jag mår och känner mig imorgon!
puss ♥

Godnatt.


Bild från somras.

Jag har inte berättat om matchen än.. Det gick rättså bra, trots min förkyldning. Men jag kände det hela tiden att mina ben skulle ramla ihop när som helst. Haha nej jag skojade. Matchen slutate 5-8 till Lillån.. Vi skulle vunnit! Men såklart tappade vi i sista pga press och stressen.. bajs.
puss godnatt ♥

Åh nej..



Jag har blivit sjuk.. Jag har 38 grader i temp, hostar och har spänningshuvudvärk. Jag blir nog hemma imorgon men mer får jag inte bli hemma! Måste till skolan på tisdag för då har jag spanska prov och dans, sen har jag fullt upp resten av veckan. Hela torsdagen är det bara dans som gäller, sen på fredagen dans hela skoldagen och sen bär det av till Stockholm med Ellinor! Sen kollar vi på melodifestival finalen (genrepet) och sover hos mina kusiner, sedan åker vi hem på lördagen. När jag kommer hem på lördagen bär det direkt in till Nora där jag ska träffa dans tjejerna och så pågår det hela kvällen med Noranatten.
Oj, det blev en del.
+ att alla i min familj är sjuka, med samma sak så alla blir nog hemma imorgon.

Fan, nu måste jag bli frisk!
Någon som vet hur man blir frisk snabbare? hih.
Puss ♥

Försenade gratulations hälsningar!



Jag bjuder på bilden.
Farfar (Gustav) fyllde år i fredags, stort grattis!


Oj vilken miss! Menar såklart 4/3 och 3/3..


Väldigt gammal bild, ett år exakt tror jag?
Kolla på henne bara (Nelly), gud vad vacker hon är. Hon kommer bli modell!
Hon fyllde år i torsdags, men då hann jag inte lägga upp något om det.

Snart börjar melodifestivalen, jag har nyss kollat på film. (ni antecknar va? haha)
puss

Glöm inte!


bild lånad från google.

Kolla ikväll kl 20.00 på svt1.
puss :) ♥

Tröttast i världen

Jag är sjukt trött, även fast jag har sovit jätte mycket i natt och även lite på dagen.. Jag mår inte så bra, men jag försöker hålla humöret uppe så gott det går.

Har pratat med mamma och pappa om mitt rum hela morgonen, vi har bestämt att vi ska riva min gamla garderob och skaffa något nyare, större och snyggare. Men så hittade vi ett problem..? Den som har byggt vårat hus måste ju vara sjuk, han har byggt mitt och tims rum så att våra garderober sitter ihop utan vägg emellan och tims garderob går tydligen in en bit i mitt rum? :s
Det är sjuk iaf så vi det inte hur det blir nu..

Ska snart till Nora med pappsen, ska köpa lite lördags snacks som vi ska ha till ikväll.
puss. ♥ 


Black Eyed Peas - I'm a bee (Imma be)


Movietimeee!


Jag just nu. :)

Håller på att bli sjuk.. INTE BRA!

Jävla skit, jag håller på att bli sjuk igen.. Både mamma och pappa är redan sjuka och nu håller jag också på att bli de, jag hostar som en jävla gris. Nej usch jag vill inte bli sjuk! Jag har ju match på söndag och sen en viktig skolvecka +stockholm med ellinor och kulturnatten med dansen!

Nej, det här händer bara inte.. :(
Nu ska jag ner och dricka massa C-vitaminer, kan yang och kinea så jag blir frisk!
puss ♥


Såhär känner jag mig just nu.. Helt borta?!

Påväg!

Ska till Nora nu, jag och pappa ska till farmor och farfar för farfar fyller nämligen år idag!
Så grattis bästa farfar, jag älskar dig och det vet du! ♥♥♥
puss! ♥

Teknik

Har teknik nu, skulle egentligen sluta 12:05 som vanligt, men jävla 9A sumpade det.. Blev lite sur, men vadå.. det är ju fredag!
puss! ♥

Tomorrow is a new day.. It's friday!


Jessica and me.
Godnatt allesamans! ♥

TAGGAD SOM IN I BOMBEN!



Ola - Unstoppable



Eric Saade - Manboy ♥

This I call love!

Det här är mina två favoriter i melodifestival finalen. Jag älskar båda två bidragen, man blir så sjukt glad och får energi av båda. Kolla på videona också så får ni extra glädje! :)
HAHAH jag såg en rolig komentar nyss till Manboy: Vadå sjunga i duschen?.. HAHAHAHHA!

Snart är det dags! Jag och Ellinor ska ju upp till Stockholm och kolla på genrepet till finalen den 12 mars. Jag är sjukt taggad, jag sitter och drogar alla låtarna just nu faktiskt, haha! :D
Here we goo again!
Puss ♥

Aj som f**!

Aj, aj, aj! Jag har så j*kla ont i min kropp just nu, jag har gått runt och klagat hela dagen och varit skitsur och jätte flum.. Bara någon rörde mig på fel ställe började jag skrika och få damp, för fy sjutton vad ont det gjorde! och igår kväll var jag uppe väldigt länge eftersom jag pluggade matte (hade matteprov idag, gick jättebra!) så jag var vääääldigt trött vilket betyder att antingen är jag skitsur eller jätte flumm. 

Jag tränade i exakt 5 timmar (!) igår.. 3 timmars dans efter skolan som var ruskigt kul och sedan 2 timmars innebandy senare på kvällen som också var väldigt kul. Men snacka om att jag är helt slut nu, jag kan knappt gå fram för jag har så ont i kroppen! Så just nu ser jag ut som en gammal kärring.. hehehh :)

+Jag har två jätte stora blåmärken från dansen! (Inte för jag ramlat, för att vi har gjort sakerna typ 1000 gr så då blir det så.) Men gud vad kul det är! Det är absolut värt (en del av..) smärtan. ;)


Tidningsutklipp från söndagens tidning..
GISSA VEM SOM ÄR PÅ BILDEN DÄR UPPE? ;)

Insnöad!!

Är påväg till träningen, är försenade.. Vi fick inte ut bilen först, det är så jävla mycket snö! Framme nu.

RSS 2.0