God morgon!

Jag och min älskade pojkvän gick upp tidigt idag för att göra frukost till min bror som skulle till jobbet. Breakfast with egg&bacon. Sedan gick vi tillbaka till sängen och kollade klart på The Notebook, nu ligger älsklingen som en padda och sover. Haha, trött kille=uttråkad tjej.

Vi gjorde hemlagad pizza igår, det blev sjukt gott kan jag säga!
LOVE

Life is wonderful



Avslutade en underbar dag med kubb, bad och en massa sol med singstar och gitarr mys med bror och Sebastian. Det kunde inte bli bättre! Eller jo... Om jag kunde bli frisk någon gång så...
LOVE


Mästerkockarna



Jag och min älskade pojkvän har varit mästerkockar hela helgen samt måndagen. Nu ska vi ta oss ann utmaningen och koka tortellini... Ikväll blir det något festligare!

Det är strålande väder idag, i love it!
LOVE

My loverboy






Sa någon glass? Vi är störda som vanligt, och sjukt kul har vi!

Idag firar vi 6 månader tillsammas, alltså ett helt halvår! Jag har aldrig vart såhär lycklig.
Jag älskar dig utav hela mitt hjärta, du betyder allt för mig!

Gårdagen var helt okej, vi festade loss och hade riktigt kul! Livet är allt bra underbart.
LOVE

Glad midsommar!

 

Glad midsommar allihopa!
Jag har nyss ätit lunch med mormor och morfar och morbror och hans sambo. Gott. Snart blir det tårta och efter det ska jag hem och fixa mig inför kvällens festligheter. Hoppas ni har det bra mina vänner!
LOVE

Hur jag lever mitt liv just nu?



Jordgubbar, Ben&Jerrys, filmer, choklad, godis, popcorn, vardags sysslor, gitarren, katterna, hönsen, vänner, pojkvännen, släkten. Dessa saker håller mig på hugget denna helg. Jag har laddat upp rejält!

Nu vill jag bara bli frisk... Känner mig mycket bättre idag, så jag och min vän har haft en tjejkväll tillsammans och nu ska vi snart sova sött. Stack iväg på chill fest en sväng också.
Nu säger vi godnatt! Och... idag är det midsommar!
GLAD MIDSOMMAR ALLIHOPA, LOVE

Boys don't cry

Jag har alldeles nyss lärt mig att spela Boys Don't Cry av Ulrik Munther på gitarr! Åh, jag älskar att spela gitarr, men min gitarr är så dålig så jag måste köpa en ny... Den stämmer om sig själv hela tiden så att det inte låter bra, samt så är den översta strängen (E) oanvändbar... Menmen, det funkar någorlunda iaf!
LOVE

If you can't eat...



Sitter i sängen och dricker min drickyoghurt som frukost, eftersom jag inte kan äta någonting med tuggmotstånd så är det här det bästa sättet. Igår drack jag bara en massa saker för jag inte kunde äta något, men till sist fick jag i mig en liten pan pizza. Idag har jag iaf plockat på mig så att jag har en god soppa att värma till lunch. Thaisoppa, MUMS!

Jag kommer ihåg det här ordspråket från när jag var liten:
Äta bör man, annars dör man.
Äta gör man, ändå dör man...

So sick of love songs


Jag får pyssla om mig själv iaf.

Jag vill bli ompysslad, jag vill känna att någon bryr sig om mig. Men jag vill inte ta risken att kunna smitta någon så den får må så dåligt som jag gör. Inatt var det totalt kaos i min hals. Det gjorde så ont så jag grät av smärta. Samtidigt hostade jag som en skata och det kändes som att riva med ett rivjärn i min hals. Ni kan tänka er va? Inte kul alls... Det hjälpte inte med te eller värktablett, vi hade inte heller något starkt att dricka, t.ex. sprit. Så jag kunde verkligen inte sova, jag låg och grät för mig själv. Är det fel att tycka synd om sig själv någon gång?

Undrar om jag är för snäll... Jag tänker alltid på andra än mig själv, jag kommer alltid i andra hand.
Jag hoppas att jag blir kry snart.

Snart kommer mamma och pappa hem med en Ben&Jerrys half baked och starkare halstabletter åt mig, som enligt min önskan. Sen kommer jag bli ensam och övergiven för ett tag..
LATER

Livets upp och ned gångar



Nu mår jag äntligen lite bättre så att jag iaf kan äta något. Skönt det iaf. Nu ska jag läsa senaste Cosmopolitan och efter det tänkte jag kika på en film i sängen innan jag ska sova. Jag hoppar innerligt att jag mår bättre på fredag!

Jag ringde och sjukanmälde mig till jobbet igår, och idag ringde jag upp så nästa vecka får jag jobba de timmar jag missar denna veckan. Toppen!
LOVE

This made my day



Skön låt, otroligt skön musikvideo. This made my day. Jag blev på bra humör direkt när jag såg denna!
LOVE

California King Bed




Sorry guys



Jag har inte så mycket tid för bloggen i nuläget. Jag jobbar som lägerledare på ön och så har jag även mycket annat för mig, så bloggen kommer lite i andra hand kan man säga. På fredag är det midsommar!, vilket firas med fest och partay. Jag har köpt en jätte söt klänning som kommer passa perfekt.
LATER

Världens bästa pojkvän



Jag måste säga att jag har världens bästa pojkvän, han skämmer bort mig med en massa saker. I lördags fick jag fotbad och massage och mannikyr och predikyr av honom, för gulligt!

Jag har även råkat ut för en sjukdom.. Så nu sköter han om mig och gör nästan vad som helst för mig. That's what love is all about. Att ha någon som älskar en även fast man är sjuk och ser ut som ett as, någon som accepterar en för den man är, någon som bryr sig om en.

Det finns ingen bättre än du. Du är världsbäst!
Jag älskar dig mest utav hela mitt hjärta Sebastian. ♥
LOVE

Summer I'm in love





ALL THE PICS ARE FROM TODAY.

Det finns så mycket bättre att göra än att sitta vid en tråkig dator, vet ni det kära vänner? Just nu sommarjobbar jag som lägerledare på Alntorps Ö i Nora. Skit kul är det! Jag menar, sola, bada, leka, laga mat, sova och få pengar för det? Livet leker som bara den!

Avslutade dagen med sol och bad med bror min, riktigt nice!
LOVE

Happy birthday




Du är världsbäst. Jag älskar dig. ♥
LOVE

Wonderful



Skön dag! Har åkt och kollat på havet och badat fötterna i dess vatten. Vi har även ätit en massa tårta och firat min bror som fyller 19 år idag. Samt pratat med massa tokiga grannar... Haha, det finns ju folk till allt kan man ju säga.
LOVE

Gitarr freak


Grym cover!


Min favoritlåt för tillfället.

Åh, vad jag saknar att spela gitarr! Jag måste köpa en ny gitarr snart, annars blir jag galen. Jag älskar att sitta och pilla lite på gitarren och sjunga med... Mm, frihet.
LOVE

I want it all






Snygg tjej, snygg stil. http://imfancy.blogg.se
LOVE

Bored


Oh boy, my lovely boy



Jag måste erkänna att jag saknar min pojkvän himla mycket, vill vara med honom nununu! It's hard to not be with the one you love. It feels like someone is missing, like you are one in our family. I really miss you babe.
LOVE

Student nr. 2, Catja





Trevlig dag som avslutades med studentfest!
LOVE

Outside the window



Ska snart bege mig ut i det blå grå. Vädret är inte så bra idag, det var bättre igår... Snart åker vi in till Karlshamn för lite shopping och presentköp. Sedan ska vi kolla på Catja (Tims flickvän) när hon tar studenten även hon. Senare ikväll är vi inbjudna till Catja och hennes familj för avslutningsfirande och festligheter.
LOVE

Gott?



Ohyes.
LOVE

Grattis till studenten bror!


WAITING FOR THE STUDENTS.


MY BROTHERS CLASS.


OLD AND YOUNG STUDENT. GRANDFATHER AND BROTHER.


BROTHER TIM AND SOME GUYS.


ME AND MY BROTHER.


MY BROTHER AND HIS GIRLFRIEND.


MARTIN, BROTHER TIM AND LUCAS.

Let's go!



SWEDEN, HELL YEAH.

Studenten! - I Blekinge


Tim och hans bal-dejt.


Tim och hans flickvän.


Tim och hans killar.

Bror min stack iväg halv tio imorse på champanjfrukost, han har fullt upp hela dagen eftersom han tar studenten idag! Det är varmt ute men det är inte så värst mycket sol, ganska mycket moln på himlen. I alla fall så älskar jag att vara här nere, jag känner friheten inuti mig. Önskar min älskling var här bara, det känns tomt i mitt hjärta och jag hatar att sova själv!
LOVE

Pics from the weekend












New in closet




Det blev en shoppingtur till Örebro idag. Spenderade en massa pengar, på bland annat dessa två plagg på bilderna ovan. Now I'm finally ready to go to Blekinge.
LOVE

Blekinge, here I come!

Helgen har vart kanon och måndagen likaså. Älsklingen har nyss stuckit till skolan och här är jag kvar och tvättar det sista som ska med. Jag ska snart åka in till Örebro och shoppa!
Senare idag sticker jag till Blekinge!
LOVE

Together again



Pics from wednesday.

Ikväll samlas tjejerna och en tjejkväll anordnas! Underbart.

Sebastian har nyss åkt härifrån, åh vad allting är underbart tillsammans med honom! Allting känns så bra.
Vädret är sjukt nice idag, solen steker på och värmen är på topp, samtidigt kommer några svaga vindpustar ibland. Studsmattan är även uppe för året, vi satt upp den igår. Sommaren är här och livet leker!
LOVE


I'm lost without you




Nu ligger jag och min älskling i sängen och ska snart sova. Hade en helt underbar kväll igår!
LOVE

Ps. Jag älskar dig mest utav allt i hela världen, lämna mig aldrig! <3 - Sebastian Ds.

SOMMARLOV!


Mmmmm, Melon! Ett perfekt mellanmål mellan lunchen och middagen.

Firade in sommarlovet med glass och shopping på stan med Tilde. Åh, nu är lovet äntligen här! Snart ska jag till min älskling och ha en underbar kväll med honom. Love life!
LOVE


Frukost



Sticker iväg på min sista lektion innan lov! Spanska redovisning, GOGOGO!
LOVE

ÄNTLIGEN!


I REMEMBER BEING A HAPPY TEENAGER, pic from 2007-2008?

Allt inlämnat, förhoppningsvis VG på allt. Nu är allting klart, endast en redovisning kvar imorgon och sen tar jag lov. ÄNTLIGEN!
LOVE

RSS 2.0