Just be true to who you are

Sticker iväg till praktiken nu!
LOVE

Modelljakten på kanal5play.se

Ligger i sängen och kollar på webtv. Kollade nyss på Idol kvalet och nu kollar jag på Modelljakten. Kul!
Just nu praktiserar jag på HusmanHagberg, fastighetsmäklaren i Nora. Spännande och kul! Imorgon jobbar jag eftermiddag så då får jag chans att sova ut. 
LOVE

25

9 månader med Sebastian idag. Kärlek. ♥

Good times of life

Myser med min älskling. Gårdagen var bra. Nu är vi i hans hus utanför Lindesberg och har det mys. Vi ligger i sängen och kollar på film, äter godis och chips och dricker dricka. Kan inte bli bättre!
Jag fixade praktik idag med! Nöjd tjej.
LOVE

True love

Kollade nyss på Friends with Benefits, sjukt bra film! Något jag rekomenderar varmt. En riktigt gosig och rolig romantisk komedi. Perfekt helt enkelt.
Nu ska jag fixa iordning mig lite, sen ska jag träffa min älskade underbara pojkvän.
LOVE

Nyttig lunch...

Ligger i sängen och äter godis, det blir min lunch... Jag tänkte sätta igång med min inlämning som ska in på fredag men jag kommer inte igång. Var hemma från skolan idag med, men åkte till nora med huvudvärk och försökte hitta en praktikplats. Dert kanske blir hos en mäklare!
Senare idag ska jag åka till Sebastian och hans pappa, vi ska äta kebab och sen ska sebbe hjälpa mig med inlämningen.
Fuck, no råkade jag ha ut godiset i sängen... Socker överallt....
Lyckad tjej.

In my dreams, I'm back in paradise


Got no energi in my body

Ligger i soffan helt död, har ingen energi alls i kroppen. Behöver något sött, godis t.ex. Kan någon snäll person komma hit med lite godis till en stackars liten flicka?
Och jag som har massor att göra, plugga en massa och fixa praktikplats... Hur fan ska detta gå..

Stuck in my head

Huvudvärken har stannat kvar. Är hemma idag med. Har laddat hem säsong 8 och första avsnittet ut säsong 9 av Two and a half men. Bra skit. Jag borde plugga...
LATER

Just be true to who you are

Jag är hemma från skolan idag, har blivit sjuk! Hostar som en tok, har världens huvudvärk och lite ont i halsen. Måste egentligen försöka koncentrera mig på skolarbete, men just nu kollar jag på skor och kläder på internet...
Snart kommer min älskling hem också, han fick ont i huvudet på praktiken och klarade inte av att stanna. Jävla förkyldning!!
LATER

Drar mig mot skolan en gång till!

See you later!

Myser i min pojkväns tröja

Känner dig ljuva doft och önskar att du var här med mig. Annars känner jag bara en massa matos från att jag nyss lagade mat. Jag slutade kl 10 idag så jag är redan hemma. Som sagt lagade jag nyss mat och passade på att göra ganska mycket så min pojkvän skulle ha till när han kom hem. Jag tänkte även sätta igång och baka någonting som jag hoppas att han ska uppskatta!
LOVE

pusss

Jag älskar dig :):) 
S <3

Nu blir det bowling!

Taggade graaappar.
LOVE

I think I wanna marry you

Igår kom min älskade pojkvän hit. Jag hade städat rummet och plockat iordning allting, tänt en massa ljus, ställt en skål med hans favoriter i och en hjärtformad skål med en massa godis i. Jag skrev även en hel sida till honom där jag förklarade min kärlek för honom. Det uppskattades!
LOVE

I'm so happy that I met you. Nothing in the world could ever change my feelings for you.


Crazy night in town

Såhär såg jag ut ungefär innan jag åkte till Örebro igår. Det blev en helvild kväll/natt! Galet bra!
LOVE

A happy surprise

Detta väntade på mig när jag kom hem. Min älskling hade planerat en mysig massage för mig, med godis och body butter. Han hade även skrivit en jätte gullig lapp till mig!
Bättre pojkvän kan man inte ha.
LOVE

The moment I met you

Forever and ever, babe. ♥

I got a pocket full of sunshine

At this moment.
Har en massa outfit bilder som ligger och skräpar på mobilen, men jag har inte hittat sladden som överför bilderna till datorn..
Just nu sitter jag i skolan, jag längtar tills den är slut! Sen ska jag upp på stan och försöka fixa en praktikplats åt mig, efter det åker jag hem och inväntar min prins.
LOVE

Don't act like a star, be a star

Har sjukt ont i halsen, tror det är halsbränna eller något liknande.. Gårdagens innebandyträning var ok, inte en av mina bästa. I slutet fick jag väldigt ont i knät också... Fuck.
LATER

Doggy-style

Jag åkte upp till mormor och morfar efter skolan för att hjälpa dom med att lägga ut en annons på blocket. Just nu sitter jag med en hund i knät som är livrädd för busvädret utanför fönstret. Om en timme kommer Sebastian hem, då ska vi se till att hinna med att mysa lite innan jag drar vidare mot innebandyträningen.
LOVE

I'm lost without you

Sitter och njuter när jag lyssnar på min pojkväns låtar som han spelat in. Åh! Han är så bra, han har sån fin röst! Jag bara njuter... Det bästa är att veta att han är min, bara min! ♥
Haha, lite kul... Imorse när han gick upp ur sängen för att åka till praktiken så frågade han mig om jag kom ihåg vad han sa inatt, och jag hade ingen aning om vad han pratade om. Tydligen hade han sagt en massa fina saker till mig, han frågade om jag lyssnade och jag sa ja. Sedan frågade han om jag skulle komma ihåg det imorgon också, och då sa jag ja, självklart! Jag känner lite dåligt samvete för det... Hehe! Det är inte lätt när man kan prata i sömnen!
LOVE

PS. Min pojkvän är världsbäst! Den bästa som finns. DS.

I do what i love and I love what I do

Innebandylaget på Örebrocupen 2010

Vår tokiga tränare Mats

Igår var det dans för fulla muggar, härligt! Jag älskar vår nya danslärare, hon lär ut precis den dansen jag vill lära mig! Dansen är chic och sexig, samtidigt som det är afrikanska rytmer och rörelser till det. Love it! Senare ikväll är det innebandy också, great!
LOVE

Horrible weather today...

Detta resulterade till denna fina look!...
Jag orkade inte gå till lunchen idag eftersom vi börjar så sent, så min frukost/lunch blev en Twix och en cola. Bra lunch, Felicia...
SKÄRPNING!

Damp?

Min spanska lärare har damp, bara för att vi inte förstår något. Men hur ska vi kunna förstå hennes spanska när hon knappt kan prata svenska?

Världens sämsta dag

-Jag gick upp kl 6.
-Hade planerat kläder och allt inför orienteringen med idrotten.
-Det spöregnade.
-Fick damp när min bror ville åka tidigare.
-På så sätt fick jag stå vid busshållsplatsen jävligt länge i spöregn.
-Jag blev dyngsur, min väska blev genomblöt och så blev min dator också.
-Bussen var försenad.
-Bussen var full.
-Bussen til orienteringen var också full.
-Vi hittade inte dit, vi gick åt helvete och missade mer än halva lektionen.
-Klasskompisen jag var med och jag kom inte överrens riktigt bra när vi skulle se vart va var och vilken väg vi skulle ta.
-När vi var klara var ingen kvar.
-Jag skulle duscha på Ekäng men ingen var där.
-Jag fick skjuts dit av läraren, vi höll på att fastna i leran.
-De andra hade åkt hem.
-Jag åkte hem.
-Jag hann precis med bussen hem, jag fick springa.
-Jag hann inte äta något annat än ett äpple.
-Jag gick och köpte en creme cheese bagel, det tog dom ca 10 minuter, vilket i vanliga fall bara tar 5 minuter.
And here I am...

Good feeling

Pojkvännen ligger i soffan och spelar fifa på playstation 3, jag sitter på honom med datorn i famnen och sjunger hela elektropop utantill. Bra början på dagen. Nu gäller det bara att bli klar med Geografi arbetet......
LATER!

My heart stoped beating, but now I'm back again

Det finns en kille. En enda kille i hela världen, som är helt perfekt för mig. Han har allt jag vill ha. Han är supersnygg, har en helt underbar personlighet och han är världens bästa. Han är världsbäst. Utan honom vet jag inte vad jag skulle göra. Han har det där fina leendet som man bara smälter när man ser det, han har den där charmiga personligheten och utseendet. Han får alla att smälta inuti. När han ler stannar världen. När han älskar något syns det på lång väg, det är som om hjärtan flyger runt hans huvud och han låter alla veta det. Han är as grym på gitarr och riktigt grym på att sjunga också. Om han sökte till idol skulle han vinna allas hjärtan, unga som gamla. Han har en röst som är så otroligt bra. Alla småflickor skulle bli kära i honom. Namnet på denna kille skulle stå överallt. Sebastian Larsson, kung över alla.
Jag har en så otrolig tur att jag har honom. Att han väljer just mig, till att bli hans flickvän. Att han älskar mig och förlåter mig, ger mig hans tillit och tro. Han är världens bästa kille. Tänk om alla hade en sådan kille. Då skulle hela världen flyga runt med fjärilar i magen varje dag. Alla skulle vara toklyckliga och helt galet kära.
Jag, som egentligen inte är någon speciellt, får ha honom som min pojkvän. Han är guld värd för mig. Han får mig att må så otroligt bra. Jag är så otroligt lycklig i hans närvaro. Han är min, bara min. Och jag är hans, bara hans. Ingen annans, aldrig någonsin. Det är han som får mitt hjärta att slå, utan honom slutar det helt.
Utan honom är jag som en fågel utan vingar.
Utan honom är jag som en gitarr utan strängar.
Utan honom är jag som en bil utan hjul.
Utan honom är jag som en blomma utan själk.
Utan honom är jag som en fisk utan vatten.
Utan honom är jag som en människa utan luft.
Jag kan inte leva utan honom helt enkelt. Han är för bra för att vara sann. Han är min ängel. Han är min älskling. Jag älskar honom mest utav allting i hela universum. Det finns ingen så bra som honom. Jag är galet kär i honom. Jag är helt galen i honom.
Jag älskar honom mer än någonting annat.

Skype is fucking awesome

Pratade nyss med mina tokiga klasskamrater i Skype. Nu väntar jag bara på att min pojkvän ska komma in så jag kan prata med honom också innan jag går och lägger mig!
LOVE

Panik

Ingen matlust eller någonting. Vill bara gömma mig.

Längtan

Jag längtar till jag får träna innebandy igen! Jag är så grymt taggad och jag tycker det är superkul. Ser fram emot det! Snart börjar serien också.. Den första seriematchen är den 1a Oktober, borta mot Surahammar!
LÄNGTAR!

Brist av energi

Ont i halsen, täpt i näsan, hes.
Fan, det här är inte bra... Jag är ändå i skolan och försöker tvinga mig själv att plugga. Ska snart gå och köpa kaffe latte och en cremé cheese bagel så jag håller mig vaken!
LOVE

Grattis mormor!

Igår fyllde min älskade mormor år. Vi var där och gav henne blommor och fick tårta. Världsbäst!
LOVE YOU

Underbar dag!

Idag är en sådan dag som man bara kan känna lycka! Livet är bra! Hade sovmorgon till 11.20, så nu har jag filosofi och jag slutar 12.50. Jag och Mikaela hittade ett jätte mysigt grupprum uppe på våning 5 med doftljus och soffor. Pappa kommer och hämtar mig efter skolan och sen ska jag hem och plugga... Senare ikväll kommer min underbara älskling till mig och sover över! Underbart!
LOVE

This made my day!

Detta och Elektropop! Nu kan jag sova gott!
GOODNIGHT

Broshan vi kör Elektropop!

LIVETS KILLE!
LOVE

Sick of this

Jag vill åka hem! Hem och sova... För skönt det skulle vara. Nej men nu ska vi ju snart ha Matte i 2 timmar och 15 minuter, och sen har vi spanska i 1 timme!
Sen efter det ska jag iaf träffa min vän Felicia och äta något på stan med henne. Dansen börjar idag också! Så efter jag vart med Felicia ett tag så ska jag dansa.
Full stäckad dag idag... Jag tycker att skolan ska gå lite snabbare iaf!
LOVE

Idol 2011




Favoriter från avsnitt 1!
Nu blir det skype med älsklingen och sen sova!
GOODNIGHT

Min älskling i två versioner

Första varianten: Style by Felicia.
Andra varianten: Style by Sebastian.
Jag gjorde en bild på Sebastian men han tyckte att han va alldeles för smal... Så då gjorde jag en till som han tyckte såg bättre ut, haha!
LOVE

Kräftskiva!

Igår åt vi en mysig och god kräftskiva med familjen och älsklingen! Myspys!
LOVE

Helg!

Åker till min pojkvän nu. Trevlig helg!
LOVE

Sleep like a princess

My lovely bed ♥, synd att den är tom bara.
GOODNIGHT

Comeback!

Idag gjorde jag comeback med innebandyn! Efter mer än ett års uppehåll så är jag på g igen. Åh, så skönt! Jag har saknat det jätte mycket faktiskt. Visst är man ovan nu i början, men det ordnar väl upp sig.
LOVE

Sömn medel i maten

Det känns som att det var sömnmedel i maten, mina ögon vill inte hålla sig öppna... Snart är skoldagen slut iaf!
LATER

I'm beautiful in my way

Vilken kille! Skön.
Jag har inte lyssnat så mycket på texten i den här låten av Lady Gaga, men om ni lyssnar så är den riktigt bra! Jag tycker Ulrik Munther (han på klippet ovan) förmedlar texten på ett bra sätt. Lyssna och njut!
LOVE

RSS 2.0