Goodnight!

Pic. on Josefine and me!

Modelljakten 30/9 Örebro


Back to reality

Att jag alltid ska lyckas se så oskyldig ut? ;)
Nu har plugget dragit igång på riktigt. Nu sitter jag i min säng och gör en spanska uppgift, jag skriver ett brev till en vän och berättar om en semester i Spanien. Tråkigt.. Fast, vad ska man göra? Överleva och göra sitt bästa.
LATER

Lunch och shopping på stan med mammi!

Jag köpte denna söta topp på Indiska.
Slutade skolan tidigt idag så då passade jag och mamma på att gå upp på stan och ta en lunch och även kolla lite i affärer. Det var längesen vi gjorde något sånt tillsammans, det kändes som att det behövdes. Jag köpte en svart tröja, ett par gråa cheap monday jeans och en söt topp.
LOVE

Hatar folk som bara tänker på sig själva!

Jag får damp! Vad fan är det för fel på folk?!

Modelljakten, here we come!

Josefine och jag har bestämt oss för att söka... Hjälp!
LOVE

You can be my king if i'll be your queen

Jag saknar min man. Han den där långa killen med stort brunt hår, han den där killen med det fina leendet, han den där killen med den underbara personligheten. Jag önskar vi bodde tillsammans, han och jag. Alltid krypa ner i sängen med honom och somna tätt intill varandra. Ge varandra godnatt pussar och pussa varandra godmorgon när vi vaknar. Åh, min älskling, min underbara älskling.
LOVE

Vad fan har jag gjort?

Ibland hatar jag verkligen att vara tjej. Varför gör vi såhär? Bara för att man inte hittar något fint plagg så river vi ut allting, på hela golvet och över hela sängen. Man blir skit arg och får damp helt enkelt. Precis så blev det för mig i fredags innan jag skulle träffa tjejerna. Haha, jag är bra dum i huvudet ibland.
LATER

Modelljakten

Väl på väg hem från örebro så åkte jag med en glad busschafför som dunkade hög musik i hela bussen. Däremot höll jag på att somna hela tiden och missa att gå av. Nu äntligen är jag hemma och jag funderar på att ta en powernap. Imorgon är det casting till Modelljakten i Örebro... Ska man våga gå och visa upp sig? Jag har iaf planerat att gå dit och kolla.
LOVE

Vill åka hem!...

Fyfan va skolan suger idag. Helt värdelös dag...

Sliten krigare

Efter 2 dagar med hårt festande och lite sömn så är man ganska sliten just nu. Jag kämpar för att hålla ögonen öppna och knarkar "Dextro Energy". Sitter i ett grupprum med Mikaela och Elias. Mikaela sover och Elias ligger i en annan soffa och leker med mobilen.
En sjukt äcklig sak! Jag höll på attt spy på lunchen. Jag tog ett glad mjölk och drack, det smakade skit. Mögel och vad fan det smakade, fick kväljningar och sprang fram till någon som jobbade där och sa att de va något fel på mjölken. Hon luktade på den och sa lite bitchigt: Men den är ju sur.
Fyfan va äckligt det var. Jag kunde liksom inte spotta ut de heller...
LATER

Noramarken 2011 dag 2

Bilderna är tagna av Tilde och Elin!
Galet bra helg! Otroligt bra. Måste göras om.
LOVE

Noramarken 2011 dag 1

Bilderna är tagna av Tilde!
Noramarken 2011.... Oj, oj, oj! Vilket drag det var på oss tjejer! Livet lekte, vi spelade roliga spel och pratade massa skit och bara levde. Drog sedan ut på stan och röjde loss på stadens gator.
LOVE

Let's get this party started!

Mina tjejer! ♥
LOVE

Let's get this party started!

Nu taggar vi! I helgen är det Noramarken vilket menas med RÖJ! Ut på stadens gator, fest överallt och ingenstans och bara leva livet. Det är det som väntas ikväll och imorgon. På lördagen är det ju även marknad med en massa stånd och marknadsgodis. På kvällarna är det även tivoli och "disco" haha.
PARTY!

Noradagarna 2011 - Fucking crazy

Haha fyfan! Jag dör! Bilder från Noradagarna, från Etypes spelning på torget. Hahahahhah, galet va det! Jag blev nog Etypes favorit också, eftersom han alltid kom fram till mig och kramade mig och lät mig sjunga i mikrofonen osv... Haha, sinnes sjukt!
LOVE

School sucks!

Arga miner, skolan har fuckat upp de. Från och med nu börjar jag kl 12.00 på fredagar och slutar 13.15.
ÅHH.

Sovanurååå

Haft en bra dag idag med min älskling, 8 månader! så underbart! Vi åt oxfilé och klyftpotatis till middag, och nu så ska vi mysa tillsammans och kolla på repris utav true talent :) Jag älskar dig så mycket Felicia, du är mitt allt ♥ 
/ Sebastian.♥

Min hemliga kärlek...

Min älskade katt. Har haft dig ändå sen jag var pytteliten. Du har alltid funnits där när jag behövt dig. Hihi, puss älskling!
Nu åker jag till min pojkvän och firar 8 månaders dagen. Ska även sova över där. Myspys!
LOVE

8 månader ♥

Oh gosh, I love you so fucking much!

School

Geografi A. Segt.

Goodnight!

Sleep well!
LOVE/PEACE OUT

Kiss me through the phone

Pratar i telefon med min älskling. Åh, det är jobbigt att inte träffa honom! Eftersom han flyttat till Lindesberg och håller på med sitt nya hus så träffas vi inte längre på vardagarna. Så på helgerna blir det alltid ett kärt återseende med en massa kärlek. Min älskling, bara min älskling. Du är bäst i världen.
LOVE

True Talent

Mysfaktor på. Sätter mig i soffan med en filt över mig och kollar på det nya programet True Talent på tv3. Tröstäter lite frukt...
LOVE

När man som mest vill något, då rasar det

Skadat knä. Fuck my life.

Tuesday 23

Sommarväder ute idag, underbart! Har skjutit några skott på målet och kört några intervaller. Känner mig grymt duktig som kommer igång igen efter att inte spelat innebandy på mer än 1 år. Härligt!
LOVE

Bara för att man inte bor i stan så är man tydligen trash.

Yeah, sure.
BULLSHIT.

Never give up.

Bild från DM 2009.
Haha, random bild från Örebrocupen 2009! Jag: nr.38.
Eftersom träning fanns i tankarna hela dagen idag så körde jag ett pass till slut. 20 minuter på Orbitec'en och efter det 10 minuter styrka. Jag älskar känslan efteråt verkligen! När kroppen är slut och svetten rinner, lättnaden som släpper från hjärtat då man vet att man varit duktig. Då kan man vara stolt.
Jag är pigg och jag är taggad. Taggad på att börja på allvar igen. Jag måste vara i god form.
LOVE

Taggad till tusen!

När jag satt mig på bussen hem idag bestämde jag mig för att träna idag. Jag skulle snöra löpskorna och springa ut på löpspåret med min personliga tränare Tim, sedan skulle vi skjuta några skott mot målet på gården. Allting var bestämt och ja... Sen började det naturligtvis spöregna efter jag åkt halva biten hem. Det blir nog imorgon istället!
LOVE

Någonting som kallas syskonkärlek


Pain

Sitter i skolan, har precis haft idrott. Åh, jag har så otroligt ont i magen! Inte skönt...
LATER

Now we're talking!

Mitt knäppa och älskade innebandylag.
På torsdag börjar innebandyn! Jag har inte spelat på mer än ett år, så det kommer bli kul! Har saknat de. Så jag ska va med och test träna hade jag tänkt, sedan se hur det går. Den 5e september börjar dansen igen också, så i höst blir det dans på måndagar och innebandy på torsdagar.
Livet är bra.
LOVE

Shoppingsugen...

Kollar runt på några sidor och kollar på alla fina höstkollektioner.. T.ex Bubbleroom, Maisstore mlf.
Jag tror jag blev kär i Maisstore, jäklar vad snygga saker dom har! Ni måste kolla, mums!! :)
LOVE



You're the apple to my pie, you're my straw to my berry

Så söt låt. Lyssna på texten. Det är ungefär så jag känner för min kärlek till dig.
I love the way you smile.
Helgen har varit mysig. Fredagsmys på hög nivå, arbete och slit på lördagen och mys på kvällen. Nu ligger jag hemma i min säng, ensam. Saknar dig redan.
LOVE

Fredag!

Weekend has come. Nu väntar jag på att min pojkvän ska svänga förbi och plocka upp mig. Sedan ikväll har jag ingen aning om vad som händer!
LOVE

"Vi hade iaf tur med vädret"

Lånade bilden från facebook!

Uppehåll och sol, fint! Gick en och en halv mil i skogen, inte lika fint... Jag kom hem för en timme sen, gud så skönt att vila! Åh, är så trött i kroppen nu. Nu blir det en varm dusch för att pigga upp mig.
LOVE

Skogen, here we come!

Fuck-no, det regnar och allt... Kul.
LATER

Goodnight

Idag var det Thorens omtalade bytar-dag. Vi började med en penna och böt till slut upp oss till en fotölj med fotpall i svart skin. Ganska sjukt enligt mig.
Jag längtar till imorgon eftermiddag/kväll, då jag äntligen får träffa min pojkvän igen. Har varit ifrån honom i nästan en hel vecka nu, det är mer smärtsamt än vad man kan tro. Åh, jag älskar honom så mycket så jag nästan dör! Ja, så illa är det faktiskt. Jag är helt fast. Men, det är helt fucking amazing. I love it.
GOODNIGHT

Redy to get wet

Regnjacka, mjukisbyxor, joggingskor, pastasallad, ballerina kladdkaka, 2 drickor. Yes, allt är klart till imorgon. Yippie, friluftsdag i skogen i regn!!
FYFAN VA HÄRLIGT.

I can't say I'm sorry

Vissa saker måste man radera för att kunna gå vidare, tyvärr.

Springer iväg mot bussen!

LATER

You make my heart spin

Jag älskar dig mest av allting i hela universum. Ingen kan ersätta dig.
Forever and ever, babe.

Hell yeah

Äntligen är jag nöjd, efter någon timmes pillande med blogg designen. Jag tycker jag lyckades riktigt bra!
Vad tycks?
LOVE

Ändring i designen

Några ändringar i designen sker nu! Bara lite kladd för tillfället.
LOVE

Skoltrött redan... efter 20 minuter.

Skolan känns helt värdelös just nu. Gick upp tidigt idag, åkte till skolan och var där i 20 minuter, sen fick vi gå. Fick vänta på bussen hem i 50 minuter. Värt.

Jag är vilse.

Känns som att jag inte duger till någonting nu för tiden. Känner mig ganska betydelselös faktiskt.

Off to school

LATER

Back to school

Saknar inte plugget, kan hända att jag saknar umgänget en liten skvätt. See you tomorrow.
LOVE

Kärlek är fint, men smärtsamt

Det gör så ont i mitt hjärta när jag är ifrån dig. Mina tankar är hos dig 24/7.

New in closet

En t-shirt, en topp, en tröja, en sjal och ett halsband följde med mig hem från shoppingturen idag. Allt detta i höstens mysiga färger!
En komisk sak på ginatricot. Jag såg hyllan med smycken som var på rea. Vafan, säljer dom allt för 19 kronor? Tog upp ett halsband som jag tyckte va fint och upptäckte att de var 3 st S på det. Superfynd!
Last day of summer vacation is over.
Back to school tomorrow.

Next: Shopping!

Nu åker jag in till Örebro med Josefine för shopping och häng på stan. Underbart!
LOVE

Last day of summer vacation

What to do? Jag funderar på att dra in till örebro och gå runt på stan.. Lite shopping och fika i solen är ju inte fel!
LOVE

Natthumor ?!

Bror min och jag har väldigt bra natthumor.. Eller? Stackars min lilla katt!
GOODNIGHT

Kärlek är fint

Det bubblar inom hela mig. Det är fint, det är busigt och det är det bästa som finns. Hela mitt sinne är ut balans. Det finns bara en person i min hjärna och jag vill endast vara med denna enda person hela tiden. Du gör mig galen. Jag är galet kär i dig älsklingen min. Varje gång jag är ifrån dig känns det som en stor bit av mitt hjärta fattas, som att du håller den kvar vid dig. När vi blir till en igen så är jag hel. Jag är lycklig. Så sjukt galet otroligt lycklig. Jag vill springa runt och skrika som en galning, jag vill hoppa så högt jag kan tills jag når himlen, jag vill bara vara med dig mitt hjärta.
Du är otrolig. Jag är galen. Vi är otroligt galna i varandra. Vi älskar varandra.
Du är fin. Kärlek är fint. Kärlek är det finaste som finns.
Ord från hjärtat.
LOVE

You make me feel like i'm the only girl in the world



I fredags var det party igen, vilket inte var så lyckat för min del. Tjaffs, sura tjejer och ledsna miner. Inte okej. Det slutade med att jag åkte in till Nora till den bästa pojkvännen i världen.
You're the best thing that's ever been mine.

Där tiden står still, där det bara är du och jag.



Igår åkte jag och Sebastian ut till hans nya hus och spenderade dagen och natten där. Under dagen jobbade Sebastian med att bygga sitt lilla hus på gården och jag satt mest och kollade på... Rolig tjej? Sedan gick vi ner till sjön och fiskade. Väl när vi kom hem stod maten färdig på matbordet, mums! Hade en jätte mysig kväll med min älskling och hans familj.

Nu är vi fortfarande kvar här, Sebastian bygger hus och jag sitter inne och bloggar..
LOVE


I en värld full av liv

Efter en natt med 3 galna tjejer så är man ganska trött. Vi kollade på alla tre lejonkungfilmerna och mös med Ben&Jerrys, chips och dricka. Vi somnade alla 4 i samma säng, vilket resulterade till att det blev väldigt trångt. Mysig kväll!

Imorse gjorde vi en brak frukost med kokta ägg, yoghurt mackor och juice. Gott!
Nu blir det duschen för min del.
LOVE

Hjälp!

Nyligen låg vi 4 st personer i en 140 säng.. Vi låg och kollade på den sista filmen i vårat maraton, men det slutade med att alla somnade utom jag. Jag låg längst in mot väggen, inmosad, och kollade klart på filmen. Nu försvann Jossan helt plötsligt.. Vart fan tog hon vägen?!
Mysigt men trångt.
PYJAMAS PARTY, FUCK YEAH.
GOODNIGHT


Parfym för mindre än 20 kr...




Haha, gud vad vi skrattade åt det här! På Kreta fanns det jätte mycket fake parfymer att köpa, jätte billigt! Kända parfym märken som luktade näst intill likadant. Gött, tänkte vi så vi lassade på oss en massa. Flaskorna man fick lukta på hade den vanliga formen på parfymflaskan. De parfymer Sebbe köpte luktade jätte gott, flaskorna va nästan likadana som orginalet men nackdelen var att doften gick bort efter ca 15 minuter..

Sen öppnade jag min parfym. Flaskan skulle vara jättefin och de skulle vara 100 ml parfym i den. Men vad fan får jag?! Haha. Kartongen som parfymen såg fin ut, men när jag öppnar den så ligger det en liten skitful flaska med bara ett namn på. Den luktade iaf gott, men som sagt... Vad kan man förvänta sig om de kostade mindre än 20 kr? ;)
LOVE

Swedish summer...



Regn, regn, regn och ytterliggare mer regn... Idag är det faktiskt okej, för idag är en sådan dag som man bara ligger under täcket och kollar på film. Det är mysväder! Senare ikväll möter jag upp tjejerna för ännu mera mys. Sleepover!
LOVE

Sleeptime



Gårdagen och kvällen innan den vad mysig. Åt god mat, hade Blue Mountain State maraton och hade det bara mysigt. Träffade Jossan en sväng idag, det blev en mysig pratstund nere vid strandpromenaden. Fint!
Nu ligger jag här i min sköna säng och ska sova.
LOVE

I'm back



Åker snart iväg till min pojkvän. Vet inte vad som händer ikväll, men är väldigt partysugen.. Kanske blir något sånt, annars blir det en vanlig myskväll med honom.
LOVE

Fredagsmys

Kreta var underbart. Sol, bad och en massa kärlek. Kan de bli bättre? De kommer mer bilder imorgon.
Jag tog de lugnt idag, det blev en myskväll med familjen istället för en massa festande.. Nu är det iaf sängen som gäller!
LOVE

Crete part 1













BE CONTINUED...

RSS 2.0