Hejdå blogg.se!

Jag tänkte faktiskt byta blogg nu ett tag och testa min lycka på en annan blogg sida. Jag kommer fortsätta blogga helt normalt men med lite bättre uppdatering kanske! Så lägg den här bloggen på minnet, den heter nästan likadant som den här.

http://feliciawidstrm.bloggplatsen.se

Vi ses där! :) Puss! ♥


Ångesten kommer alltid tillbaka

Godmorgon!
Jag känner mig jätte seg på att uppdatera bloggen just nu... Men man måste ju göra andra saker i livet än att blogga?

Jag vaknade kvart över elva utan att min bror skrek åt mig att jag skulle gå upp och så försökte han slita av mig täcket.. Typiskt bröder? Man kan inte tro att han är två år äldre än mig! När jag kom ner så var frukosten av dukad så jag fick ta och göra något själv. Jag kikade in i kylskåpet och där hittade jag en liten pizza bit som fick bli min frukost... hehe. Men nu ångrar jag mig såklart, jag fattar inte varför men jag ångrar mig alltid efter jag ätit onyttig mat. Jag är väl för fokuserad på min vikt och min kropp.. Som alla tjejer är. Suck på det.
Puss ♥


Morgonens mest använda outfit! Love it.
Såg mongo ut i ansiktet så jag kluddade lite. heheh

Elsas mode

Nu när det är så underbara dagar ligger man bara ute och solar och badar. Och jag har faktiskt tagit mig ann och börjat läsa en riktigt bra bok! Jag rekommenderar den här verkligen, för dig som är intresserad av saker som mode, new york, stockholm, shopping, fest, kärlek och trender. Elsas mode heter den.
Jag har inte kommit så långt i boken men jag är ändå helt fast. Jag som inte brukar läsa böcker, haha.
Nu ska jag lägga mig och sova i min skööööna säng, godnatt! ♥



Härliga tider

Jag har inte hunnit blogga idag, jag har varit inne i Nora med Tilde och Ellinor. Vi drog ut i båten med massor av fika och goda skratt! Var skönt att ha ett litet snack med er, känns som det var väldigt längesen.


Jag kom in!

Fick hem ett brev idag med gymnasieintagnings beskedet...
Och i det brevet stod det att jag kom in på Thorén! Jag var faktiskt orolig innan, jag visste inte om det skulle hålla helt. Så nu är jag sjukt lättad iaf! :)))
Puss! ♥



Min blivande skola! ;)

En helt galen kväll/natt i bilder












Alla bilderna är snodda från Tildes blogg men själva bilderna är Josefines!

Herrejävlar vilken natt säger jag bara.. Folk kom och gick och det fanns inte en enda tråkig minut. Vi hade krig med jordnöts ringar och vi tog beställningar från Max, gick promenad mitt i natten och kollade upp på himelen. Jag säger bara en sak... HEHEHE

I'm kind of busy



Bilder från tältningen från min mobil. Kommer mer bilder, ja!

Förlåt för jag inte har uppdaterat bloggen på länge... I'm busy, baby! Sov hos robin inatt och natten innan det "tältade" jag med Josefine, Johanna och Tilde. Nu är jag helt slut, för jag har bara sovit 6 timmar på 2 dygn... Haha puss! ♥


Hug me, hug me


Jag just nu, haha glad och lite busig! Ut i solen nu med solbrillor och min rosa strandklänning som jag köpte i Thailand för längesen.
Btw! Kolla vad blond jag har blivit utan solen! :))) ♥


Även när jag känner mig lite deppig så blir jag alltid så glad av den här låten... ♥



Kevin Lyttle - Turn me on


Testmeddelande

Testmeddelande. Yes, nu blir det enklare att blogga från mobilen! Skulle bara testa. Ciaao ♥


Sommarvärme på högsta nivå

God morgon härliga Sverige!
Det är en underbar morgon och när man kollar ut genom fönstret känner man hur man bara vill springa ut i det finfina vädret. Solen skiner som aldrig förr och värmen känns ända in i huset. Det ryktas att det till och med ska bli 30 grader i helgen också! Niiiiiiiiiice va :)

Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra idag.. Så om någon vill något? 0760061170
Nu ska jag ut en sväng, puss ♥


Bild från förra sommarn, jävlar vad kul vi hade där ute i båten på lilla Norasjön!

Lite smått rädd

Jag har alltid varit mörkrädd men jag har lärt mig att leva med det. Nästan iaf. Jag försöker att inte tänka på det iaf och jag har min katt som gör att jag känner mig tryggare. (jag vet, det låter töntigt men jag är lite töntig av mig ibland haha!) jag hann inte sätta mig vid datan nu på kvällen sä nu blir det ett inlägg direkt från sängen! Idag har jag klippt gräs hunnit sola och bada lite med min bror och sedan har vi fått jagat en jävla orm som vi tyvärr aldrig fick tag på... Usch och jag som har fobi mot ormar, det va inte kul! Hahah... Nu ska jag nog försöka blunda i några timmar och vänta på att min prins ska komma och väcka mig genom en kyss! Love Felicia

Bäst just nu


Eminem feat Rihanna - Love the way you lie


Längtan till västkusten








Bilder från förra året.

Jag åker till västkusten på lördagen under noradagarna! Det ska bli kul, jag har faktiskt längtat lite i år. Åååh västkusten, känna havets saltiga doft, sitta på after beachen och ta en läsk och lyssna på en duktig trubadur efter en solig sommardag på stranden, gå runt i sportaffären och strosa och åta mat ute på klipporna.

Ååååååååh! :)))
Puss! ♥

"Slaget i natten"

Pang sa det och en dörr small igen. Klockan var precis 00.00 och ingen var uppe. Vad fan var det? Korsdrag?.. Nej, inga fönster var öppna i närheten. Mamma och Tim gick upp för att kolla vad det var, men vafan? Ingen katt var i närheten heller. Konstigt. Vi gick och la oss igen.

Tim stängde dörren till sig och tänkte sätta igång datorn men ropade sedan efter mig. Vad nu då? Tänkte jag. Datorn blinkade oranget och bredbandet likaså, det gick inte att få igång datorn. Vi stängde av strömbrytaren men det fortsatte blinka. Han försökte flera gånger men samma sak hände och datorn gick inte igång. Till slut slutade vi försöka och gick och la oss.

Jag vaknade vid 11.14 idag av att solen sken in och lyste upp mitt rum. Jag var helt utvilad och pigg så jag gick ner till hunden och gick ut med henne. Solen skiner, fåglarna kvittrar och vinden blåser lite lätt.

Vafan, vilken konstig natt..
Jag blev rädd!

Haha, jag kände mig tvingad att berätta det i berättelse form. :)


RSS 2.0