Jobbig dag väntar

Imorgon är det kulturdag på skolan, det innebär att vi kommer visa upp dans, musik och massa. Jag är nervööööös, haha! Vi ska visa upp dans 3 gr per grupp (tre grupper). Det kommer bli sjukt jobbigt men sjukt kul! :)

Det var sjukt fint väder idag, jag satt utanför konsum när jag väntade på mamma och pappa efter dansen idag. Det var så otroligt varmt så jag vet inte vad! :o

Nu måste jag lägga mig så jag orkar med morgondagen...
Puss! ♥

Ps!
Det kommer bilder från helgen när jag orkar lägga in! Ds.


Galet

Jag är helt sluuut! Kom hem vid tio igår, smash into pieces och E.M.D var grymma! Helt sjukt bra. Söndagen ägde, helt galet bra. Jag tror jag fått ett nytt favoritband, Smash into pieces. Dom var helt grymma igår, allt var as bra. Galet. Puss på er! <3

Toppen helg

Har inte hunnit blogga i helgen och jag hinner inte så mycket nu heller. I fredags var det dans efter skolan, sen var jag med Tilde på kvällen och vi grillade med Josse och Anna på blåsut. Mysigt va det! Sen sov jag hos Tilde. Hela gårdagen spenderade jag i örebro. Första var jag och shoppade med mamma. Jag fick med mig en bikini, klänning och skor hem den här gången. Sen träffade jag Tilde och vi åkte in till Yeah festivalen! Mycket trevligt, spenderade hela kvällen där. Sen när jag kom hem vid tolv på natten åkte jag till Therese och var med henne och sedan sov där.

Nu håller jag på att fixa mig, för nu ska jag och Tilde in till Örebro för att kolla på E.M.D! och för att kolla på när Smash into pieces ska spela på yeah.

Puss! ♥

Innebandy utnämning



Idag fick jag min utnämning från innebandy säsongen. Jag var inte med på avslutningen eftersom jag var i Stockholm, så jag fick det lite försenat.

Anledning varför det står som det gör: Förut tvekade jag om hur jag vill ha det till hösten, om jag ska sluta dvs. Eftersom det har lutat mot att sluta så har jag därför sagt till. Och på Örebrocupen spelade jag väl antagligen väldigt bra så dom vill ha kvar mig. Jag gjorde flera mål och assister och blev även matchens lirare...

Just nu tvekar jag... Vet inte vad jag vill. Innebandy är sjukt kul verkligen! Förut har jag inte tyckt om en del i laget oså, tyckt det har varit tråkigt att spela med vissa osv. Jag tvekar fortfarande.. Ska jag fortsätta eller inte?

It's up to you

Cappuccino + Scrubs = ♥


Yeeesman

Dans i tre och en halv timma

Går från bussen, har nyss varit i Nora och tränat dans i tre och en halv timma... Från 13.00 till 16.30! Nu är jag dessvärre jätte trött, jätte hungrig, jätte törstig och jag har jätteon i kroppen. Helt sjukt slut är jag... Nu när jag kommer hem ska jag slänga mig i soffan och dricka ett stort glas vatten och äta ett stoooort äpple. Sen ska jag göra mig en cappuccino. Kyss på er!

Sorry..

.. but you're fake

sometimes it's hard to understand, but i can't accept it anymore. i'm not a toy, i have feelings to.


fake it


Think again



Think about home when you're far away
Think about me when i wake up and you're gone
At the break of dawn
Think about us when we said forever
Think about me and remember I'm alone
At the break of dawn



Eric Saade's nya album... Se hela bilden!
Sjukt bra

Say that you love me



Love me, Love me
Say that you love me
Fool me, Fool me
Oh how you do me
Kiss me, Kiss me
Say that you miss me
Tell me what I wanna hear
Tell me you love me

Godnatt sötnosar. ♥

Oh baby baby it's a wild world


Gissa vem?
ett år sen

EUW JAG FATTAR INTE

Felicia hissar & dissar



Stockholm.
Jag älskar storstäder, (tro det eller ej, hatar att bo på landet!) jag älskar folket och allting. Nära till allt, socialt osv. Vad kan man mer säga? I love it!



Cappuccino.
Så jävla gott är det! Gott som satan och så för man energi av det. Börjar bli beroende..

Mcdonalds.
Fyfan vad jag hatar det stället, jag tål inte att äta där! Vidrigt. Om dom tappar en hamburgare tar dom bara upp den igen och säljer den? Och om en hamburgare inte blir såld så byter dom bara om lite och gör den till ett nytt meal? Jag äter inte där. nej usch fyfan


USCH NEJ!

Snabbmat överhuvudtaget.
Inte bra mat.. Man borde egentligen inte äta det, men det blir ju så ändå. +hygienen på de flesta ställena? usch!

Cappuccino sugen som satan...

Åhhh, jag är så sjukt sugen på cappuccino just nu. Ringde mamma innan hon åkte hem från jobbet för att hon skulle köpa med det åt mig, men vad tror ni hon kommer hem med?

Jävla äckligt pulver? Ehm, vadfan?
Blev sjukt sur och irriterad...

Eller, är det fortfarande.. vill ha min jävla cappuccino!


Bild: google

"Morsdag"

Sitter i bilen, är snart hemma. Åkte från Stockholm vid 11 trorja. Helgen blev otroligt lyckad om jag får säga det själv, tråkigt bara att Clara blev sjuk... "/ Mormor har lurat i mig att det är morsdag idag, så jag har nyss köpt en fin Rosa ros åt mor min... Haha skitsamma, en vecka hit och dit! I love u :) puss <3

Rop i natten

Ligger vaken, har fönstret öppet och hör alla ungdomar ute som hojtar och sjunger. Haha lite kul att lyssna på faktiskt! Jag vill också ut och ha kul. Ligger och tänker på allt möjligt. Alla livets svårigheter.. Haha. Funderar på att verkligen försöka sova... Är ju rättså trött iaf. Jag åker hem imorgon, rätt tidigt. Puss update: HAHA, dom sjöng nyss "far jag kan inte få upp min kokosnöt".

Ändring

Blir pizza istället för pasta :) haha nödvändig inlägg.. Puss <3

Trött

Har lite ont i huvudet och är trött.. Haha hårt! :)
Ska nog iväg och äta på pasta restaurang i Tyresö ikväll.



Bilder från igår när vi kom fram. Jag och Nelly (kusin).
Bjuder här med!

Blev ingen outfit bild förresten, men ni ser väl ungefär på första bilden?

puss. <3

Heldag på stan

Kom nyss hem från en heldag på stan. Vi tog bussen in till city och sedan drog vi in på gamla stan och strosade runt där på gatorna. Vi stannade även för glass och dricka, som behövdes i den stekheta solen.

Efter någon timme på gamla stan gick vi till södermalm och gick där en stund. Jag köpte ingenting, men det fanns otroligt mycket. Efter en stund stannade vi och tog cappuccino.

Solen stekte på hela tiden och jävlar vad varmt det var! 25+ skulle jag tro. Skönt som tusan, men jäklar vad trött man blev!


Haha turistbild såklart ;)




bjuder!




Oj oj oj, bjuder som f..!

Konserten

Vi kom hit till Stockholm igår eftermiddag, efter någon timme åkte vi till Claras (kusinen) skola där hon skulle ha sin vårkonsert. Där åt vi fika och sedan började föreställningen. Clara går på en musikskola, och det var årskurs 5,6 och 9 som hade just den här konserten. 

Det bjöds på underbara körer med sammansatta röster till 100% och underbara solister. Jävlar, så bra som dom sjunger skulle jag också vilja sjunga... Avundsjuk!

Konserten avslutades med en sommarpsalm, och då svallade sommarkänslorna över.


Bild från hitresan, ett stort fält som var helt gult.
och bara för att jag skulle ta kort på det så kom en jävla pinne i vägen... haha!

Puss på er. <3

Here we go

Sitter i bilen påväg till Stockholm nu, nice nice! :) solen skiner och vädret har klarnat upp, de är varmt som satan iaf. Jag tar nog en outfit bild sen. Försmak: kort kajav + tunika + leggins. Puss på er.

Drömmarnas land

Ligger i sängen, snart faller jag in i drömmarnas land igen... trött som sjutton är jag! Jag har inte bloggar på ett tag, men jag har inte haft tid. Idag har jag haft snickare här som gjort en vägg i mitt rum (blev skitbra!) och resten av tiden har jag bakat... Imorgon har jag företagare för en dag, vi ska stå och sälja bullar och skit vid Konsum, men vi gör också hemleverans haha :) så kom till Konsum mellan 10.00-14.00 eller ring 0760061170 för beställning. Vi säljer sockerkakor, kladdkakor, kolakakor och kanelbullar. :) Nej men godnatt nu, mycket att göra imorgon! Pusssss

Stockholm i helgen

Jag ska till Stockholm i helgen, jag ska kolla på när min kusin Clara spelar på en konsert. Ska stanna där till söndag (troligen), så vi får väl se om jag hittar på någonting roligt på lördag ;)

Sängen nu, puss ♥


Just nu... Mycket kärlek!

Dans ♥

Hade dans en sväng efter skolan idag, det är så grymt kul! Just nu håller vi på med lite improvisation, vi gör en egen dans. Den kommer visas på Kulturdagarna i skolan tillsammans med de andra danserna vi har dansat (modern dans och street dans). I sommar ska dom också hålla i ett såkallat läger för musik och dans då vi ska hålla på och dansa i 5 dagar. Men det får vi se om jag ska med på... :)

Haha det ligger ute bilder på facebook sen kulturnatten.. Närbilder och annat, kuuuul :)

Puss! ♥






Bilderna är från kulturnatten som sagt.
Fotograf: Henrik Andersson (BILDA)

Duktig flicka

Blev ingen uppdatering igår, jag han inte med det. Istället jobbade jag och tjänade in lite pengar hemma igår i ca tre timmar, duktig flicka...

Känner mig jätte duktig faktiskt! Idag hade jag svenska prov och nationella i fysik. Fick se resultaten från spanska nationella också, blev två VG och ett G+ på de tre delarna.

Jag hade den sista kemi lektionen idag också, fan det blev ju nästan sorgligt! Hahaha.. Jag kommer sakna Mats Bergwall jätte mycket ju! favoriten ♥

Puss! ♥


Duktig flicka enda sen liten fis?


Knockout



Avslutar här med helgen och dagen med en bild på bror min. Det blev en rätt lyckad helg iaf. :)

Godnatt gott folk. ♥

Äntligen hemma...

.. varför säger jag så? Jag vill egentligen inte hem igen ju, men det bara blir så. Jag saknar mig säng ♥ haha.

Nu är jag iaf hemma, vi kom hem vid sju tiden, precis då gossip girl började! :) haha. Skönt att vara hemma iaf, få sova i sin egna säng och få mosa med sina egna katter... hahaha!

Lite roligt, ni läste väl det där inlägget om katten som bara dök upp i natten när vi var hos tim? om inte kolla här.  Iaf, efter den natten och någon dag tidigare har han haft katter överallt runt hans lägenhet som vill in.. Så om han känner sig ensam är det bara att släppa in någon och sedan kasta ut den när han blir trött på den ;)


Håller på att plugga nu.. ska snart skicka iväg en engelska recension till min lärare!

Haft en bra helg?
puss på er! ♥


Sommarkrysset med E.M.D

Sitter och kollar på somamrkrysset med E.M.D nu, helt sjukt sköna killar! Kan man annat än älska dom?
Sjukt snygga och charmiga.
Puss ♥

... Check!

Nu är examens klänningen köpt och allt är perfekt! Jag hittade nämligen den perfekta outfiten för mig till skolavslutningen, åh jag älskar den så himla mycket!

Men jag kommer såklart inte visa upp den här i bloggen!
Därför får ni se en bild från 2005! Haha :'D
Jag och Jessica. I bakgrunden Olle och Karzan! ;D
HAHAHAHAHHAH

Don't stop me now, cuz I'm having a good time

Förra året vid den här tiden, vid Elleholm här i Blekinge!

Har hört att det är väldigt dåligt väder hemma? Här är det hur skönt som helst, knappt något regn alls! :)
Nu blir det film igen.
Puss! ♥

Känslorna flödar

Mamma och pappa är ute och äter på resturang och gottar sig och tim är på träning. Idag är det jag och tim som ska vara här ensamma och klara oss själva.

Jag var nyss och köpte läsk och snacks till kvällen+glass till mig. Men precis när jag gick ut från affären började det regna... När jag gick dit var det molnigt och varmt, blommorna blomstrade och träden jag gröna. Gud vilken känsla! Därför jag köpte glassen... ;) sen när jag gick hem i regnet med glass i munnen gick jag förbi ett litet hus som spelade musik. En liten kille åker inlinda och spelar bandy på verandan medan Carolas låt "fångad av en stormvind" spelas.
Det är underbart, jag kan inte göra annat än att njuta. Snart kommer tim hem från träningen och jag ska nu ställa mig och göra iordning lite mat tills han kommer hem. See yah bitches! :)
förresten, förlåt för alla tråkiga bildlösa inlägg, men det är för att tims data är så seg.. Därför bloggar jag från min iPhone. :)

Shopping nästa!

Det är 17 grader och mulet. Nu blir det shopping i Karlshamn, hoppas jag hittar en examensklänning! Puss!

Avatar

Har nyss kollat på Avatar för andra gången. Den första gången jag såg den med elli blev jag väldigt besviken... Jag trodde verkligen den skulle vara bättre! Men då kollade vi på en liten tv. Nu när jag kollade på den igen med familjen på en större tv hängde jag med mycket bättre och det blev mer inlevelse. Och jag måste faktiskt erkänna, den var riktigt bra!

"Vad fan det är en katt här inne!"

Ca en timma efter jag somnade inatt vaknade jag av att jag blev smekt på ryggen/huvudet/nacken av något. Jag tänkte inte så mycket på det, jag trodde liksom jag var hemma och att det var min katt smilla som kelade med mig. Men sen fan ryckte jag till och kom på att jag var i tims lägenhet. Då fick jag se en katt flygandes ner från mig säng och på mammas madrass. Jag ropade på pappa: pappa det är en katt här inne! Då suckade han och sa: men vad fan säger du? Men sedan såg han den jävla katten och började först kela lite med den men sen tog han upp den och kastade ut den. Sen när han kom tillbaka föll vi båda två ut i gap skratt.. Hahaha vadfan? Hur kunde katten komma in i lägenheten? Alla fönster och dörrar var ju stängda! Sjukt, den måste krupit in genom dörren när vi låste och sedan gömt sig under soffan... Hahaha fyfan, sen när vi vaknade i morse trodde inte mamma och bror mig när jag först berättade.. Men sen sa pappa samma sak så trodde dom oss och då börja vi skratta igen... Dom trodde jag drömde när jag berättade första gången haha! Låter ju helt sjukt, hahah :) Puss!

I blekinge

Som en del listat ut är jag ju i mörrum, hos min bror. Jag ska vara här enda till måndag då vi åker hem. Det är så otroligt skönt att vara här, jag älskar det! Puss

Give it to me



Tomorrow is another day... and I'm going to Blekinge then!
Here we gooooooooooo ;)
Godnatt babes. ♥

We'll see

Kvällens planer: Packa, försöka träffa R och kanske kolla på tv?

Just nu har jag hur tråkigt som helst. Jag har nyss målat naglarna röda, blev lite slarvigt jag vet.. Men så har jag faktiskt hjälpt till lite här hemma också genom att vikt lite tvätt och skakat mattor.. Duktigt! Funderar just nu hur det blir ikväll, om jag kommer träffa R eller inte, vi får väl se.


Godnatt bitches



Avslutar dagen med en gammal outfit bild :)
godnatt!

Showtime

Nu blir det film, tänkte kolla på ALL ABOUT STEVE. Någon som sett den? :)
Hoppas den är bra iaf.
Puuuuuuuuss, finns på mobilen! 0760061170 ♥


Sötsugen



Jag kom hem för drygt en timme sen och lite mer, och varje gång när jag kommer hem från skolan är jag otroligt socker sugen.. Så idag kunde jag inte låta bli, så jag gjorde några kladdkakemuffins som visade sig bli väldigt väldigt goda! Nästan som på bilden här under faktiskt. :)

Är det bara jag som blir sötsugen när man kommer hem från skolan/jobbet?

Puss Felicia ♥


Bild från google!

Sweet dreams



Nu kilar jag till sängen för att sedan smsa lite och sedan sussa gott.. :)
Puss och godnatt hörrni!

Galen?

Jag tror jag håller på att bli galen i Tokio Hotel.. Åh, deras låtar är för jävla bra!

Den här dagen har gått sjukt segt.. Eller? Sjukt fort kanske. Nej, jag vet ingenting nu längre. Jag har iaf fixat lite hemma och slingat mormors hår. Nu är jag här hemma och har tråkigt, jag är hungrig också! Jag ska nog ner och äta lite nu.

Puss Felicia ♥


Godmorgon världen

Schalalalalala..
Schalalalalalala..
Jag är kung, kung, kung men kanske bara för en dag
Oh Oh

God morgon världen säg vad som står
på Jag tror jag drömt och svävar i det blå
Hon var så vacker och hon gör mig galen
 
Jag minns ett leende och undrar vem
Som finns där bakom solglaögonen
Jag är förälskad och helt betagen
Jag sa: Vill du följa med mig ut på nya äventyr

Vi kan gung, gung, gunga du och jag
Vi kan sjung, sjung, sjunga schalala
Jag är kung, kung, kung men kanske bara för en dag

Oh Oh

Vi kan gung, gung, gunga du och jag
Vi är ung, ung, unga schalala
Jag är kung, kung, kung men kanske bara för en dag

Oh Oh..Oh Oh..

Jag är kung!

Just nu ligger jag i sängen och myser, och då kom hela den är sången upp i huvudet på mig. Men det som slår mig är att jag kan hela texten, och melodin också för den delen. Haha, när jag var liten älskade jag Jimmy Jansson, han var min idol.. Kanske därför? Haha. :) Puss Felicia ♥

You'll find my footprints in the sand



Min barndom, mitt favoritställe, mitt place.
I've found myself again. This is me and nobody can chance me.

Design

Nytt, fräscht, men ej färdigt. Detta är bara lite grovt.. Behöver finslipa en heeeel del men sen är det klart.

Är sugen på att lägga mig och sova nu, är liiite trött ja.
Puss Felicia ♥

Update



Tänkte faktiskt sätta igång igen.. Känns som jag behöver skriva av mig lite.

Update: Nu håller vi äntligen på att renovera huset! Har rivit ner min garderob nu, nu fattas det bara att snickaren ska komma hit och göra en vägg (eftersom den som gjort huset varit smart nog och byggt dit garderoberna mellan tims och mitt rum innan väggen, alltså är det ingen vägg emellan som ni kan se på bilden. och för att garderobsdörrarna skulle gå att öppna så var man tvungen att placera en bit av tims garderob i mitt rum.. hmm? ni kan ju se på bilden eller så) och bygga om vårat kök. När det är klart kommer det hantverkare hit som ska måla taken och tapetsera mitt rum och lägga in matta. Sen är det bara att köpa in möbler och nytt och placera in i mitt nya rum! Sedan kommer ytterligare några till som ska sätta in en kamin i köket och slipa golven lite överallt. Det här blir perfekt!

Just nu känns mitt rum jätte stort.. Jag har varit jätte duktig och plockat ner alla saker från väggarna ocg tagit bort en del möbler +den där jävla inbyggda garderoben som är borta nu.

Shit, nu blev det genast mycket större! Nästan lite läskigt.. :)

Puss Felicia ♥

RSS 2.0