30 April 2011 - I Avesta!

Just nu håller vi på att fixa oss inför kvällens party! Snart ska vi möta upp folk för att grilla och sen är det party på full nivå. Ta det lugnt allihopa ikväll! Be careful.
LOVE

Ps. Den huvudlösa mannen på bilden i inlägget nedanför är mongot Oliver Pallace! Ds.

Den huvudlöse mystiska mannen....



Vem är det?!
LOVE

Some great music for the weekend


Í LIKE THAT - Richard Vission & Static Revenger

HELL YEAH I'M SO FUCKING EXCITED!
LOVE

Love life




Älskar livet verkligen! Har nyligen inom de senaste dagarna shoppat loss med mamma, träffat fina vänner, haft underbart mysigt med min pojkvän, varit ute på stan, gått långa promenader, ätit årets första Noraglass, ätit ute på serveringar och en massa annat skoj.

Men... Det finns alltid ett men. Nu måste jag verkligen ta tag i skolan, eller iaf idag och imorgon en sväng för gissa vad som händer imorgon?

ROAD TRIP TILL AVESTA! Där kommer jag spendera en riktigt GALEN valborgshelg tillsammans med fina människor!
HELL YEAH, PARTY ALL NIGHT LONG

Summer!



Jag är ute hela dagarna och nätterna. I'm really happy and I really enjoy life!
LOVE

Trött på att vara kontaktbar



En massa tankar rullar runt i mitt huvud. Osäker på mig själv.
LATER

Orkar inte

.

Tänk om....

Tänk om jag skulle sluta blogga? Då skulle ingen ha en aning om vad jag har för mig eller hur jag mår. Ingen skulle kunna gå in på min blogg för att få se bilder på mig när dom saknar mig. Ingen skulle kunna gå in här och läsa min tråkiga blogg, ingen skulle kunna göra någonting.

Det skulle vara som att någonting saknas av mig då. Jag tänker på, vissa går faktiskt bara in här och kollar på mina bilder, ser att jag har det bra och ler för att dom ser mig. Om jag slutade blogga och tog bort bloggen skulle man inte kunna göra det längre. Då skulle man få ta kontakt med mig oftare och prata med mig istället.

På något sätt skulle det vara skönt, för på så sätt vet jag att folk vill prata med mig, folk vill veta vad jag håller på med och hur jag ser ut. Jag tycker om kontakt.

Säger bara det. Det skulle vara skönt faktiskt...
LOVE

Beach 2011, vad är det?



Bäst att ta tag i detta och börja träna, samt äta nyttigt. Så nu när jag kom hem från skolan gjorde jag iordning en massa frukt och nyttigheter istället för att gå och småäta choklad m.m... Gott!
LOVE

Stuck



Jag har fastnat i den här låten. Jag känner igen mig i den på något sätt. Ta dig tid och lyssna.
LOVE

All we need is love



4 månader med min älskling idag! Vi har plockat en jätte söt blombukett som nu står i mitt rum och förgyller hela mig. ♥
LOVE

Oh sunshine

Ligger fortfarande i sängen och funderar på att gå upp. Idag blir det premiär för frukost utomhus i solskenet! Ha en bra dag allihopa.
LOVE

Damn it feels good



Nu kan jag sova gott, för nu jävlar har jag varit duktig! Jag tog tag i en sen inlämningsuppgift och började skriva på den, och det slutade med att jag skrev klart den och skickade in den! Fy vad duktig jag är! På en lördag också... Tss, vad händer egentligen...
LOVE AND GOODNIGHT

Some thoughts in my head



Sitter i sängen med en kopp te och hoppas på att bli lite friskare. Ikväll blir det en lugn hemmakväll med film och mys, imorgon sover min älskling här. Jag saknar honom. Det är sjukt hur mycket man saknar folk, hur ofta man kan sakna folk alltså. Om jag träffat honom kvällen innan och sovit hos honom, och nästa dag när jag kommer hem saknar jag honom igen. Och så är det hela tiden, jag saknar honom hela tiden. Men så är det väl när man är kär?

Känner ni igen den här känslan man får om man vill ta kontakt med en person men gör det inte för att inte verka jobbig och för på? Man plågas lite liksom, man vill, men man vet att man inte ska, man får inte. Man vill ju absolut inte verka som en jobbig person som kommer sitta som ett plåster på stjärten i kommande 128798439 år. Så är jag iaf. Jag hatar att ta kontakt först. Jag är rädd för att vara jobbig och krävande på något sätt. Samtidigt om man låter den andra ta kontakt så vet man hela tiden att den vill prata med dig, för annars skulle den inte kontakta dig, right? Undrar om andra känner likadant... Om den inte heller tar kontakt blir det ju jobbigt, då blir det aldrig någonting av det hela. Trist.

Ibland får jag ångest när jag äter mat. Eller oftast är det efter jag äter mat. Men ibland blir det så att jag stannar upp precis när jag äter och kollar på maten. Usch, tänker jag. Då mår jag alltid illa och får endel panik-attacker. Jag äcklas liksom av mat ibland. Det är ganska illa, nu i eftertanken. Man känner hur dumt det låter. Vafan, mat som mat? Människor behöver äta, that's it. Men ändå är man så dum. Jag såg ett program förut då de pratade om dessa saker, tydligen kallas det matmissbruk.

Jag är en väldigt känslig person. Till ytan är jag tuff och tålig, men inuti är jag hur svag som helst. Jag kan börja gråta över vad som helst i princip. Jag gråter alltid till film t.ex. Jag sätter mig liksom in i situationen. Vilken film det än är? Jo, jag gråter. Om jag inte är med några coola människor, då jag alltid håller in tårarna så det bränner i halsen. Haha.

Jag har faktiskt inte så många vänner. Det tror jag beror på att jag alltid umgåts med samma personer. På senare år har den kontakten tagit slut, så då umgicks jag med en massa killar ett tag. Jag vet inte, jag trivs liksom bäst med killar. Men nu är jag tillbaka på banan och har endel tjejkompisar också. Jag är väldigt öppenhjärtad, jag säger det som kommer upp i min skalle och jag är alltid ärlig om saker. Om jag ljuger syns det rätt igenom mig.

Varför jag skriver det här? Ingen aning. Jag vet ändå att det inte är någon som kommer läsa det. Menmen, det var några tankar från mitt huvud, skönt att bli av med dom iaf.
LOVE

Jag älskar för-sommaren!

Har legat ute och solat i 2 timmar, riktigt skönt! Musik i öronen och solens varma strålar. Mums. Nu väntar jag på maten. GRILLAT!
/MUMS

Det bästa med att bo på landet



Riktigt söt pose hunden fick till på bild#1! Haha, ser mer ut som en groda.

1. Man kan göra vad man vill verkligen, spela musik så hela huset dånar utan att grannarna klagar t.ex.
2. Man kan till och med gå runt naken på gården.
3. Och man kan sjunga så högt man vill utan att någon bryr sig.
4. Man behöver inte ha några krav på hur man ser ut, för det är absolut ingen som bryr sig.
5. Man känner sig fri, det finns inga gränser osv.
6. Det är lugnt och skönt, man slipper jobbiga människor som stör.
7. Det är inte lätt för stalkers att hitta hit!
8. Man kan röra sig fritt.
9. Man behöver inte bry sig om någonting alls.
10. Jag älskar att sola topless när ingen är hemma, alla borde kunna göra det utan att störas!

LOVE

Promenad-dax!



SHORTS-PREMIÄR!

I dance alone

Ligger i sängen och tar det lugnt, lyssnar på musik och försöker vakna till liv. Jag mår bättre idag! Har bara ont i vaderna, jäkla träningsvärk från att jag gick så mycket i torsdags haha! Undrar vad man ska göra idag...
Har min lilla chihuahua här, så jag ska väl ta en lång och skön promenad i solen.
LOVE


PICTURE FROM SUMMER 08: ME AND MY DOG

Trötter



Vilket underbart liv jag har, jag ligger i min jätte säng och äter choklad. Jag spiller några smulor och kommer på att smulorna kladdar av sig när man tar bort dom. Får lite panik och slickar på täcket... Sen började jag tänka på de jag gjorde och började skratta istället? Jag är störd. PUNKT SLUT

Nu ska jag krypa ner under täcket och titta på en film innan jag ska sova så gott, så gott.
GOODNIGHT

Riktigt skön låt:
Coheed & Cambria – Wake Up - Acoustic Version

Helt slutkörd



Jag är helt fucked-up. Mår som ett as. Jag är jättesliten från gårdagen! Försökte att vara social mot folket idag igen men det gick inte, åkte hem med bultande huvudvärk. Menmen, det var nog värt det iaf! Hade jätte kul igår, allt var toppen verkligen.
LOVE

Grillning står på tur



Här ser ni håret! Jag klippte bara lite i topparna. Yes, lite kortare är det nu, buhuhu. Men det växer bättre nu, det är ju tur. Vill ha långt hår nu till sommaren!

Ska nog snart åka in till Nora där det ska grillas och ha skoj. Ha en bra kväll allihopa!
LOVE

Nyklippt och taggad för kvällen

Är hos mormor och morfar, mormor har nyss fått klippt av ca 3 cm av mitt hår... Känns fräscht! Ikväll blir det grillning med skönt folk.
SEE YAH!

Onsdagsmyyyyyyyys



Jag har så SJUKT tråkigt. Har nog aldrig varit så uttråkad, även fast jag vet att jag har skolarbete att göra. Men vem fan orkar tänka på skolan när man ändå har lov? Nej inte jag.
LOVE

Shopping-wednesday!



Kände mig mycket bättre idag och febern var borta, så då passade jag på och åkte in till Örebro och shoppade med min bror. Jag blev en personal shopper åt Tim (brorsan!), han älskade det, haha riktigt kul! De kläder jag köpt till honom blir hans favoriter, så hädanefter är det jag som plockar ut kläder till honom. Det är nice!

Jag är faktiskt GRYMT stolt. Jag köpte ingenting till mig själv, jag kollade inte ens efter något åt mig! Men däremot var jag lite svag i sinnet när jag tänkte på allt jag hade kunnat köpa för samma pengar... Ojoj. Menmen, älskar att få andra att må bra också!
LOVE

Goodnight!



SICK GIRL IN HER NEW BED.

Ligger i min nya sköna, stora säng som jag fick i onsdags förra veckan. Love it! Helt perfekt storlek och hur skön som helst, ja den har helt enkelt allting! Med den perfekta sängstommen och säng-gaveln så blir allt perfekt + att jag finner nytt utrymme för värdelösa saker i mitt rum som jag inte kan slänga men som inte behöver visas, det är ju as nice! Älskar mitt rum!
LOVE

PS.
Jag har tillbringat min kväll tillsammans med mina kära vänner Ben&Jerrys sällskap, MUMS! DS.

Livets lov...

Är hemma och sjuk... Skulle också vilja va ute och grilla i det fina vädret med fina vänner! Men förkyldningen säger emot. Jag är helt död, min kropp säger emot och bryter ihop lite då och då.

Åh, jag är såååååååå himla sugen på Ben&Jerrys! Hoppas mamma kan köpa hem en till mig..
LATER

I wanna dance with somebody who loves me


MY FRIEND JESSICA AT THE DANCE LESSION.


SUMMER FEELINGS WITH THE SUNSET FROM THE BUS HOME.

Härlig danslektion idag! Önskar vi var så pass få personer som vi var idag hela tiden, för skönt. Däremot låter jag som en jävla åsna och har svårt att andas emellanåt... Jävla förkyldning, nej jag vill vara frisk och kry.
Gör ett försök att sova nu, natti!
LOVE

Big Brother låten!



Ohja, jag har blivit såld i tv-såpan Big Brother. För kul och underhållande! Älskar gurkan, skönaste killen som finns. Och han har rätt om allting angående KEBAB. Alla som känner mig vet att jag är galen i kebab ;)
LOVE

Åker vidare till dansen!


CIAO BELLA

Summerfeelings




Skönt häng i solen med bror min i Nora! Riktigt nice.
Äntligen är det lov och min bror är även hemma denna vecka. För skönt. Vädret är på topp också! Kan de bli bättre? Nja, jo... Har börjat bli lite sjuk, det gillas inte!
Snart bär de iväg till Örebro för lite dans.
LOVE

Underbar helg


ME AND MY BEST FRIEND THERESE

Det blev en riktigt underbar helg tillsammans med Sebastian! Nu har han åkt, han var här från torsdag till idag. Nu är jag ensam, buhu. Sitter och kollar på Big Brother!
LOVE

Friday I'm in love



Ligger i sängen med Sebastian. Myspys!
LOVE

PARTEEEY

Vi kör på party i klassrummet! För nice, jag älskar min klass! WIHOOOOO NU KÖR VI, GÅ LOSS!
LOVE


Bored, hungry, tired



I want lunch! Åhh.. Muntliga nationella i Engelska senare också. Yeah, kill me. Jag hatar att prata engelska, för jag suger på det. Jag är mycket bättre på att skriva.
LOVE

I'm drinking rum and redbull


Skönaste låten!

IDAG ÄR DET FREEEEEEEEEDAG!
Inget festande ikväll däremot! Första lugna helgen på länge. Det blir en myshelg med min kära pojkvän istället.
A LOT OF LOVE

Out in sunshine



Är ute och njuter utav sol och värme! Nu ska det målas naglar i det fina vädret.
LOVE


S&M - Rihanna ft. Britney Spears



FET DISS!
Haha, fan va Britney Spears slaktar låten med sin auto-tune! Hon låter även som en liten bebis. Nej det här sammarbetet passade inte enligt mig! That's my opinion!
LOVE

Jag är bra skämmig...



Jag går in i ett klassrum fullt med elever för att fråga efter min lärare. Alla kollar på mig när jag kommer in, det är alldeles knäpptyst. Jag frågar min lärare om han kan komma, men fick ett kort svar tillbaka att dom hade prov. Jag råkar få ut ett "okej" som lät jätte bitchigt, för att rätta till det fnittrade jag till och sa hejdå och gick sedan därifrån. Hur störd är jag inte?

Jag och Mikaela sprang direkt till bussen hem istället. Hahaha.. Säkert någon i den klassen som kommer läsa det här också. Jag är rättså lyckad av mig! :)
LOVE

Yesterdays and todays looks


YESTERDAYS LOOK



TODAYS LOOK

I really like them both!
LOVE

Fucking great!


Awesome pics from the bus. ME AND MY FRIEND MIKAELA!

Awesome day!
Now: waiting for my boyfriend who is coming to me!
LOVE LIFE!

Finally!

Äntligen, äntligen, äntligen. Nu pustar jag ut. Jag är helt slut verkligen.
Åh, äntligen! Klar, finished, done...
GOODNIGHT HUGS AND KISSES
LOVE

Chocolate



Försöker skriva på en recension av filmen Chocolate... Fy vad tråkigt det är. Det värsta är att det ska skrivas på spanska... Inlämning idag!
KILL ME

Jag lever i ett sagoland



Hur jag än försöker, så får jag inte fram ord för det. Att man kan älska en människa så pass mycket, det är otroligt. Helt galet underbart. Jag tänker inte ens försöka, för det skulle ta år för mig att skriva en sådan bibel som det skulle bli. Du är så fin, så otroligt vacker. Du är den finaste människan gud någonsin skapat. Att se in i dina ögon och se hela världen framför sig. Bara att se på dig får mig att smälta inombords. Obeskrivligt.

Folk säger att jag borde dumpa den där jävla skitkillen, men vad fan har dom med det att göra? Dom är bara avundsjuka äckliga svin. Jag tycker inte om dom som försöker förstöra någonting fint. Hur onödigt är inte det? Varför låter man inte bara folk få vara lyckliga för en enda gångs skull? Vi människor är otroligt egoistiska, vi tänker endast på vad som skulle vara bra för oss själva men skiter fullständigt om man förstör för andra.

Jag kan nog inte förstå själv hur jag känner för dig. It's amazing. Jag har aldrig någonsin känt såhär för någon. Jag är så otroligt lycklig. När jag är med dig glömmer jag bort alla bekymmer, jag tänker inte på någonting alls faktiskt. Min hjärna slutar fungera och hjärtat slår volter.

Mina ord är slut, jag vet inte vad jag ska säga. Jag vill att du ska veta hur mycket du betyder, men jag får verkligen inte fram orden. Mäktigt. Jag älskar dig mest på denna jord, det finns ingen så bra som du. Om jag fick chansen skulle jag pussa dig fram tills jag dör. Pusspusspusspuss!
LOVE


I won't let the sun go down on me



I'll keep my head up high and thinking of the good things in life.
LOVE

Wasting of time





Som förra måndagen sov jag hos Sebastian igår. Gick upp med honom, som skulle vara på praktiken klockan sju. Jag, som hade sovmorgon tog bussen hem och sov vidare. Jag försov mig. Fick springa runt i huset i en kvart innan jag cyklade som en galning till bussen. Svettig tjej steg på bussen. Riktig LÖK-DAG(citerat från min lärare Anders)!

Sen skulle jag och Mikaela iväg och äta, och vad tror ni? Jo, matsalen var ju stängd... Så jag fick gå och köpa mig en creamé cheese bagel och en Loka jordgubb guava på Rosalies Deli istället. Har även irriterat mig på små jävla småsaker idag.
VÄRDELÖS DAG

puss

Är hos Sebbe, väntar på att han ska duscha klart.. Jävla segis :)

I väntan på hemgång



Sitter i skolan och väntar på att få åka hem.. 30 minuter kvar tills tidigaste bussen går. Nice.
Har gjort ett matteprov och skrivit en engelskauppsats under dagens skoldag, jävlar vad duktig jag är! Applåd till mig :)
LOVE

Love

Yesterday - PARTY
Today - wonderfull day and night with my boyfriend

Jag har världens bästa pojkvän! Har haft en jätte mysig och trevlig dag tillsammans och det blir bara bättre. Fast jag måste säga att jag skulle ha vunnit på det där jävla bilspelet... Fandå.
LOVE!


Lunch nu!


Friday Friday

Gott! Idag är det fredag! Självklart är jag festsugen, så ikväll kör vi!

Sitter i skolan och har svenska, jag har faktiskt varit duktig och jobbat lite. Men, som vanligt började vi tjaffsa om vem som hade rätt om olika ord... T.ex att jag säger Mulla istället för att mula. (Typ mulla godis)
Och kolla vem som hade rätt?
LOVE


Fy...

Vill så gärna gå ut och ta en prommenad i det varma solskenet, men jag blåser ju bort utav all vind... Usch och fy.. Nu lagar jag mat och är duktig istället! Jag är riktigt glad idag, livet leker!

Jag är festsugen också... Så imorgon blir det fest! Gott!
LOVE

Vårens hetaste - kepsen




Ett måste enligt mig! Kör nog på den stilen imorgon... Kommer säkert upp mer bilder på hur det ser ut. Någonting likt bild #2 skulle jag tro.

De flesta har New York Yankees kepsar, men vafan det spelar väl ingen roll om det är ett annat märke! Min är från märket Nike!, I like it!
LOVE

No inspiration



Saknar inspiration och motivation just för tillfället... Därför jag inte har som stor lust att blogga. Ångesten växer och det känns konstigt i kroppen.
LATER

Today I wear a ponytail



Inte för att det syns på bilden menmen...
LOVE

Jag kom att tänka på en sak...

...Om någon Nora-bo skulle kolla på våran klass skulle dom börja klaga direkt på att alla är brats och snobbar osv. Lite kul, tänk att släppa in rena motsatsen. Det skulle bli... KAOS!
LOVE

Spring jacket




Igår testade jag min gamla trench coat. Det visade sig att den passar utmärkt nu när det är lite halvdaskigt väder!
LOVE

To good to be true




I'm so happy, I'm so glad that i meet you.

Sov hos min kille inatt. Vi hade det hur mysigt som helst med massa spa och bak osvosv. Puss på det! Älskar livet otroligt mycket.
LOVE

Tidsfördriv



Bästa tidsfördrivet ever. Ja, ni ser ju vad det går ut på... "spelet finns i engelsk version också". Enjoy! Mitt rekord är 4.02 sekunder!
LÄNK: http://onlinespel.nu/alfabetet.html
LOVE

Med tanke på det förra inlägget



Tänk om man var en katt. Kan katter prata med varandra? Det är väl ingen som förstår katter helt och hållet, kanske inte är det någon som förstår. Gud så jobbigt. Och alla människor som pratar och håller på med dom, dom borde ju inte förstå någonting av vad man säger eller vad man menar.

Jag har förstått en sak. Katter förstår och uppfattar när någon är ledsen. Iaf min katt. Den kommer fram och slickar en i ansiktet. Hur gulligt är inte det?

Ojoj, jag läser igenom det här och det låter som att jag är hög. Men nej, det är jag inte. Jag har bara tråkigt här hemma och jag orkar inte plugga mer.
LOVE

Tänk om...

Tänk om man hade en syster/vän som var likadan som man är själv? Skulle det inte vara mycket enklare då? Då skulle man aldrig vara osams eller tjaffsa med varandra eftersom man tycker och tänker typ likadant. Då skulle man alltid känna sig förstådd. Tänk att känna sig förstådd hela tiden? Vad skönt det skulle vara. Om man alltid har någon som förstår en... Vilken lättnad det skulle vara.
LOVE


Follow the roads who leads to happiness



Ibland går man olika vägar. Ibland möts vägarna igen men ibland gör det helt enkelt inte det. Vissa vägar går rakt ut mot världens ände och vissa går rakt in till jordens mittpunkt. Vissa vägar är spikraka medans andra är hur krokiga som helst. Man väljer själv sina vägar i livet. 
LOVE

Dagens look




Skinnjacka, brun läderväska, vit halsduk, svarta jeans med hög midja och dragkedja där bak och en vit lite kortade tröja med små detaljer instoppat i byxorna.

Så skulle jag gått till skolan men nu känns allt förjävulskt. Jaja, dagen blir så som man gör den!
Enjoy life, my friends.
LOVE

Fy i helvetes jävla cpbuss



FUCK EVERYTHING. Fan helvetes jävla fittbussar! Missade bussen, eller rättare sagt den åkte bara förbi mig. Helvetes kuk. Stannar hemma från skolan idag istället. Får jobba igen det här hemma, det är inte direkt mycket som jag missar.

Hoppas på mysdag idag! Det är halvskapligt väder, molnigt och blåsigt, så det passar perfekt med film och mys. Mamma är också hemma så jag hoppas på att få åka och köpa godis... hihi!

Förresten så har jag fått veta resultatet på matteprovet som jag gjorde i fredags. VG! Nice.
LOVE

Nice!



Konserten med E.M.D. var nice! Härligt.
GOODNIGHT

Tonight will be amazing



Gud så söt jag är nu! Haha, är väldigt sliten oså efter allt.. Men har en väldigt "good feeling" över detta!
GULD 

Set your body free



Jävlar vilken helg! Roligast på länge! Men det är inte över ännu... Snart bär det iväg mot Örebro för konsert med Mikaela! Åh, vad jag älskar livet!

Bilder från helgen kommer senare när dom kommit upp på facebook.
LOVE

P A R T Y



Nu kör vi igen!!
LOVE

Some serious things




Såhär såg det ut igår när jag gick till bussen... Jätte mysigt! Ibland älskar jag bara att bo på landet, speciellt vid den här årstiden. Men men, det kanske låter gott?!

Jag hade ju matte prov igår också. Det gick superbra! Det kändes verkligen bra, men om det blev helt rätt vet man aldrig.. Vi får hoppas på det bästa! Ellerhur?

En sak till... JÄVLA FUCKING CURRY HELVETE! Jag tappade en gurkbit i currysåsen igår så att jag spillde curry på min tröja igen. Hej, jag heter Felicia och jag är en mycket duktig tjej!
LOVE

We did some crazy things and we just enjoyed life



Hmm?... ;)
LOVE

Party and party and hey



Friday was perfect. Kunde nästan inte bli bättre! Otroligt bra. Roligaste kvällen på länge! Puss på det. 
Bilder kommer, I promise. 

Haha, jadu... Nu är jag rättså sliten, men jag är beredd på att ladda om. Jag har hela armen fylld av klotter och autografer, snyggt!
LOVE 

Helgen är kommen!



Helgen är äntligen kommen och det ska självklart firas! Tonight we're going all in babe!
LOVE

Todays breakfast


RSS 2.0