Take me home

Jag vill åka hem. Jag har varit i skolan sen kl 09 och jag får inte åka hem fören kl 16. Min hjärna är trasig för tillfället, jag är helt hjärndöd. Inte exakt, men nästan. Jag vill hem och lägga mig i min säng och sova en gnutta.
LATER

You and me. Me and you. We are one.

Dagarna bara flyger iväg. Vart tar tiden vägen? Mina dagar går åt till en massa plugg... Det dödar mig. Men däremot blir det bra resultat: VG på matteprovet och MVG på företagsekonomi provet. Tänk om man var så duktig hela tiden? Nu återstår 5 sena uppgifter att göra, plugg inför spanska prov imorgon och sen en jävla massa till. Jag förstår inte hur jag står ut. Som tur har jag min pojkvän som stöd. Kolla vilken fin frukost han gjorde till mig imorse! Myspys. ♥
LATER

Världens bästa helg!

Vi firade 11 månader i fredags med bio. Med de bästa platserna i hela salongen hade vi jätte mysigt. Sebastian hade ut hela den stora popcornskålen på golvet redan innan filmen börjat, haha sötnosen! Som tur var hade vi bacon chips och en massa godis och dricka också. Det räckte och blev över. Vi vaknade hos mig på lördagsmorgonen, åt helgfrukost och mös, sedan åkte vi till nora och solade en sväng på solariumet. Efter det åkte vi till Lindesberg och bara mös.
Julstämningen är verkligen här. I huset i Lindesberg hade de pyntat och bakat knäck och hemmagjord marknadsnougat. Vi kollade på film och mös. Vi kunde inte vara ifrån varandra en enda minut, vi är så otroligt kära. Vi låg och höll varandra, tätt intill tills vi somnade. Imorse väckte jag älsklingen med kyssar. Han blev glad. Vi kysstes och mös tills vi sedan gick upp. I köket stod hans mamma med pojkvän och barnen och bakade både pepparkakor och saffranskaka. Mmmmm.
Just nu har Sebbes familj åkt på julmarknad medan Sebbe, hans mammas pojkvän och jag är kvar i huset. Dom är ute och arbetar med sebastians lilla hus medan jag sitter här inne och ska plugga.
Livet är fint. Jag är lyckligare än någonsin.

You got that smile that only heaven can make

11 månader, exakt så länge har vi varit tillsammans. Kärleken blir bara starkare och starkare.

 

 


Äntligen helg!

Fredag idag! Det firades med lussekatt och vitamin well till frukost.
LOVE

Geografi

KÖTT! Nu jävlar ska jag skriva klart den här skiten. Deadline tomorrow!
LATER

Life ain't always easy.

But it's quite wonderful.

If nothing goes right, go left.


Lost and insecure, you found me.

Jag har fastnat för dessa två låtar. Så otroligt vackra, så rörande. Bäst just nu helt enkelt.
LOVE

I väntan på bättre tider

Sitter uppe på den sjätte våningen och har lektion. Eller rättare sagt, vi slutar om 3 minuter. Jag sitter kvar ändå, jag väntar på att klockan ska gå. Jag vill att klockan ska bli halv fyra så jag kan åka hem till min prins.


Talk that talk


22/11 -11

Sitter på bussen. Vill bara vända tillbaka och åka hem. Vill mysa med min pojk. Han är det bästa som finns.


Godnatt!

Jag har haft en hård dag. Jag behöver sömn. Som tur är så har jag sovmorgon imorgon. Skönt...


Mår inge vidare

Vill bara åka hem och lägga mig i min sköna säng och sova. Jag orkar inte med någonting idag, känner mig helt slut i kroppen och i huvudet. Vill åka hem bara.

Frukost

Jag sov hos Sebastian inatt och tog en tidig buss till skolan idag. Köpte med mig en kaffe latte och en ost och skink macka från coffie central till frukost. Gott! Snart börjar min första lektion.


Today i don't feel like doing anything...

I just want to lay in my bed.
Har spelat innebandy tidigare idag, alarmet ringde kl 08.30. Tidig match mot seriens ledare. Det var jämnt fram till tredje perioden då dom stack iväg, vi orkade helt enkelt inte med.. That's life! Hädanefter ska vi träna mer fys så vi orkar med.
LOVE

The best part of me is you

Har haft världens bästa morgon med den bästa. Igår var det fest! Nu väntar vi på att köpa pizza, såhär dagen efter. Puss!


Överraskning till pojkvännen..

Sitter på bussen hem nu, har gått på stan efter skolan. Fick med mig en present till pojkvännen.. Nu blir han nog glad!


Fika med en god vän.

Unnade mig en fika med en vän efter skolan. Det var jag nog värd efter denna dag!


HAPPY!

Fick min iphone igår, åh så jag längtat! Nu kan jag knappt slita mig från den... Nöjd!


True words

Dom som inte vet att detta är sant har aldrig känt på kärlek på riktigt.
LOVE

HAPPY BIRTHDAY TO ME!


Har fått många fina presenter redan! Bland annat en vit Iphone 4 16gb och en plattång. Jag passade även på att köpa mig själv en kopp varm choklad med grädde på lunchrasten! Idag är det min dag.
LOVE

Businesslab

Sitter i BL och väntar på att den första lektionen ska börja. Igår när jag kom hem bakade jag en god silverkaka, straxt efter jag satt in den i ugnen kom älsklingen hem. Vi kollade på Kär&Galen och mös hela kvällen.
LOVE

Vill.Åka.Hem...NU.

Har bara 1 timmes filosofi kvar, men det är så himla tröttsamt för hjärnan så man orkar inte med! ÅÅH.
LATER

Let it snow


Jag vill ha snö! Det är ju ändå kallt, då kan det få vara snö också...
LATER

Sömnproblem. Inget jag rekommenderar.

Står inte ut med världens all stress som är samlad i mig. Jag kan inte sova på nätterna, har ont i huvudet tidsvis, ont i magen, ingen koncentrationsförmåga och ingen som helst ork. Ingenting som är speciellt kul direkt...
Därför ska jag senare ikväll iväg och spela innebandy för att stressa av mig, få iväg all dålig stress och förvandla den till bra stress.
LOVE

In the kitchen

Idag har jag faktiskt lagat mat som smakar ok! Eller nja, "lagat och lagat"... Färdiga tortellini med sås, majs och bacon! Helt okej faktiskt.
Just nu sitter jag och väntar på att Sebastian ska komma hit... Men han har något hemligt ärende för sig just nu! Kan det ha någonting att göra med att jag fyller år på torsdag tro? ;)
LOVE

Time for some webshopping! -MONKI

In love with their style! Great stuff.
Skitsnyggt! Så fort jag fått lite "kling i plånkan" så ska några utav dessa plagg följa med mig hem.
LOVE

It's all about the money, money, money...

Jag har bestämt mig för att jag ska söka extrajobb/sommarjobb. Wish me luck!
LOVE

13/11 Fars dag!

Grattis pappsen! Du är nog världens tokigaste och störda pappa, haha! Även världens bästa också för den delen. LOVE YOU!

Elsas värld, nu TV-serie på TV3.se

Sofi Fahrmans romansvit om modetjejen Elsa har blivit en TV-serie på TV3.se! Great!
LOVE

Min lördags kväll

Med det nyaste numret av Cosmopolitan, lite godis och cola tillbringar jag min kväll hemma. Samt film på det lite senare! Snart blir det räkmacka till kvällsmat, mums!
LOVE

You're fucking perfect to me

Hade en fantastisk kväll igår med pojkvännen. Mina föräldrar åkte bort på morgonen och lämnade min bror på flygplatsen i Skavsta, Stockholm. Han ska plugga i Barcelona i 34 dagar! Sen stannade dom och sov på hotell 1 natt, så jag och älsklingen blev ensamma här hemma. Så skönt... Längtar tills vi flyttar ihop!
LOVE

11-11-11 11.11

Idag är det det 11-11-11. Rätt fränt, haha. Är det kl 11.11 man ska fria eller någonting?
LOVE

This made my day!

Dagens innebandyträning gick suveränt. Jag tycker om innebandy.
LATER

My brain is exploding. Please help.

Min hjärna sprängs utav allt plugg och stress, är JÄVLIGT irriterad på 3 och posten och jag har sömnbrist. Men jag måste plugga och jag måste stressa för att få allt gjort. Min mobil skulle kommit för 3 veckor sen, den har inte kommit och allt är kaos. Sometimes I just hate everything. Right now, it's sometime.
LATER

Mr. Know It all


Your love is my drug, seriously.

Hade en underbar kväll med min pojkvän igår. Allt var världsbäst. Allt är alltid världsbäst med honom! Han är världsbäst helt enkelt. Vad skulle jag göra utan honom? Han är mitt liv. Jag är så otroligt lycklig. Åt Ben&Jerrys och mös till film, tog igen timmar då vi saknat varandra och bara mös. Kärlek är fint, kanske det finaste som finns? Min kärlek är i alla fall den finaste som finns, Sebastian Larsson.
LOVE

In school

Jobbar på som satan på geografi lektionen! Har ett stort arbete som ska lämnas in om 2 veckor. "Hur kommer Europas klimat att se ut år 2100?" Tungt..
LOVE

Kladdkaka!

Igår var det ju tydligen kladdkakans dag, därför kände jag mig tvungen att göra en idag!
LOVE

Hey!



Sweet as sugar

Åt en Manhattan Brownie och drack en Cappuccino till det tidigare idag. Det var behövligt.
LOVE

När orden lämnas ute, börjar musiken.


Så simpelt, så underbart, så gudomligt.

Har införskaffat mig ett gudomligt snyggt halshand idag. +2 st snygga toppar. Nöjd tjej. Fast plånboken är inte speciellt nöjd just nu... Men det får den stå ut med ett litet tag! Efter en fika och lite shopping.. Ajaj, tänk vad ont det kan göra i plånboken när hjärtat slår volter och hoppar på moln!
LOVE

Det fina, det ljuva.

Shoppingsugen, åh så shoppingsugen jag är!
LOVE

I'm feeling good with you by my side

Är hemma igen, ensam = alltså utan pojkvän. Har precis laggt en ansiktsmask på mig själv och njuter. Man behöver tid för sig själv, för att förstå hur mycket man egentligen behöver den andra. Det är smärtsamt, men behövligt. Jag tycker inte om det! Men då man träffar sin prins igen är allt helt underbart. Magiskt.
Imorgon börjar skolan igen efter ett FÖR kort lov... Jag önskar lovet var ungefär 2 veckor längre, haha. Jag är inte redo för skolan, jag är alldeles för skoltrött! Jag har varit skoltrött enda sen skolan började i år, haha. "Det finns viktigare saker att göra" tänker man, men egentligen är det skolan som är det viktigaste som finns just nu. Ingen utbildning = inget jobb. True shit.
LOVE

En trip till huvudstaden

Igår tog jag och Sebastian en trip upp till Stockholm tillsammans med hans pappa och en kompis. Vi åt på Texas Longhorn, riktigt gott kan jag säga!
LOVE

Goosebumps!

Jag har rysningar i hela kroppen, vilken brud! Jävlar vad bra hon är, hennes låt är grym! Nu kommer jag minst sagt droga den ett tag. Snacka om njutning för öronen!
LOVE

Even at my weakest moments, I know that I am stronger than what I feel.

Jag känner mig så otroligt svag, både psykiskt och fysiskt. Jag vet inte vad felet är. Min kropp är skum.
Nu ska jag gå ner och kolla på tv och försöka fördriva tiden... Inatt är jag ensam i min stora säng. Inte kul.
LATER


Världens bästa pojkvän.

Fick fina rosor av älsklingen igår efter träningen utav ingen anledning. Jag är svag för rosor. Jag är svag för kärleken. Kärlek är det bästa som finns. Min pojkvän är den bästa som finns.
LOVE

Moving forward

Todays.


Dagen har varit mysig och mycket trevlig. Jag och Linn fikade och pratade tills våra ord till slut tog slut. Nu ska jag göra iordning mig för att snart dra och lira lite innebandy!
LOVE

What goes around comes around

Ska snart åka iväg och träffa Linn. En riktigt go tjej som jag har många galna minnen med!
LOVE

Holy crap, I look like shit!


It's all about passion, love and beauty

Thailand -04


Dags för lite hemmaspa! Lång och skön dusch, rakning, proffsprodukter, ansiktsmask, hårinpackning, body butter och en massa skön musik till det... Mys.
LOVE

Dags för mig att gå ner i ide...

Vill gömma mig, gräva ner mig och sova bort hela vintern och våren. Jag vill ha sommar och värme.
LATER

2 alternativ

Sebastian åkte precis iväg för att bowla med Alexander. Så nu är jag här igen, med två alternativ i min hand. Ska man ha en mysig spakväll i min ensamhet eller ska man åka och träffa en vän? Hmmm..
LOVE

It's crazy but it's true, I only wanna be with you

När som helst kommer mitt hjärta hit och myser med mig! Livet har sina goda stunder!
LOVE

Kvalitétstid

Jag kom nyss hem från min tripp till Örebro. Jag tog min bror med mig på lunch på stan, vi åt flankbiff och potatis på Jensen's Bøfhus... Riktigt gott! Vi passade även på att gå på stan en sväng innan jag stack till frisören. Med mig hem har jag 2 stycken ansiktsmasker från H&M, en hårinpackning från Björn Axén och ett set med shampoo, balsam och mouse från Kevin Murphy.
Jag har hittat en frisör som jag är riktigt nöjd med! Äntligen... Skönt att kunna komma hem från frisören och vara nöjd! Mycket bra dag. Snacka om kvalitétstid!
LOVE

On my way to the city

lovely picture... what if that was my city instead?


Dags för lite shopping och ett besök hos frisören!
LOVE

RSS 2.0