Mitt liv som Felicia Widström

Den 17:e november år 1994 föddes en liten flicka, hon var en mycket stillsam liten tjej som inte skrek så mycket och tillsist frågade pappan om det var något fel. "Nej det är absolut inget fel, hon sover" fick han till svar. Det var alltså inget fel på den lilla flickan, hon var bara lite annorlunda som inte skrek och hade sig så mycket som de andra barnen. Dagarna gick, veckorna gick, och flickan döptes, "Felicia Anna Sofia Widström". Hennes första ord var "Titta".

Familjen: Mamma Anette, Pappa Torbjörn och Storebror Tim var bosatt i en liten by, Järle. Där gick Felicia och hennes bror på dagis. Det ända Felicia kommer ihåg därifrån var att dom satt vid sina skolbänkar och ett litet barn frågade "Vad är det för mat idag, fröken?" "Spenat." Sedan sa alla i kör "Fy vad äckligt", sedan spydde en liten flicka. Den flickan var inte Felicia! Men kunde det vara så farligt med spenat?
Efter ett tag flyttade dom till en annan liten by, Lilla Mon och då bytte syskonen dagis, till "Svanen" i Nora. Där fick Felicia bra vänner, vänner som följer med henne än idag. På det dagiset fick hon sin "första kärlek" - Trolle.
HAHA

Felicia lever att helt vanligt liv, med många vänner och killar som springer omkring henne. I tidig ålder var hon väldigt fnittrig och skattade åt allting, barnen i klassen skojade med henne och sa t.ex "barn bilstol" och hon skrattade hela tiden. Så var hon, den fnittriga, busiga, lilla Felicia. Hon lyssnade mycket på Bubbles och Spice girls, dom var hennes idoler. Sedan hon var liten var hennes favorit låt "Gå och fiska" med Per Gessle.

Felicia åkte alltid buss till skolan, på bussen hade hon sin bästa vän och även granne, Ellinor. De gick båda två i samma klass, de umgicks mycket. De var ofta med två andra flickor också, Tilde och Josefine. Dom var väldigt tajta, dom planerade hur och vilka dom skulle välja när deras klass skulle splittras när dom började sjuan (man fick välja vilka man ville gå med). De bestämde: "Om du väljer Tilde, du väljer Josefine, du väljer Felicia och jag Ellinor. Då måste vi väl komma i samma klass?" "Okej, lova?" "Bra!"

Tyvärr fick man inte välja längre och alla dessa fyra tjejer kom tyvärr inte i samma klass, nästan alla splittrades förutom Tilde och Felicia. Under den här tiden förändrades Felicia, hon testade olika stilar, började skära sig och knarka.. Nej jag skoja bara! Hon testade stilar och var annorlunda. Annorlunda på ett bra sätt, inte som alla andra. Hennes första romans var under 2007.

Idag har hon sin egna lilla stil, bryr inte sig så mycket vad andra tycker. Hon är fortfarande den fnittriga, busiga, lilla tjejen och hon umgås med Josefine, Tilde och Ellinor fortfarande. Nu är hon 174 cm lång, och har drömar om sitt liv. Hon vill bli modell, flytta utomlands och skaffa karriär, redo att möta kärleken. Hon vill ta emot alla utmaningar och göra det bästa av det. Hon tycker om livet, men ibland suger det. Men just nu, lever hon bara livet.

Felicia Widström, mitt namn, mitt liv, vår framtid.
Mål är till för att nås, drömmar kan slå in.
This is just a dream, but maby dreams are coming true


Ser ni mig? :)
Under den mörka killen där uppe, i blå klänning och vit cardigan.


Vi har rest mycket, 1 gång om året. Fast förra året blev de 2 gånger.


Jag och min älskling, Smilla ♥


Klass 6 geting.


2004.


Nutid.

Kommentarer
Postat av: Josefine

Vad söt du var på näst sista bilden och sista :`)

<3

2009-12-31 @ 15:05:33
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0